Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 aug 2015 - Anul XX, nr. 177 (5989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cumplit

Doi tineri s-au sinucis: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului, iar o fată s-a spânzurat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 34 de ani şi o tânără de doar 22 de ani au ales să-şi încheie conturile cu viaţa, primul aruncându-se în faţa unui tren, iar fata fiind găsită spânzurată într-o anexă a locuinţei părinţilor săi. Ambele cazuri s-au petrecut sâmbătă.

Prima nenorocire a fost sesizată la Poliţia oraşului Liteni, în jurul orei 19.00. Irina A., în vârstă de 22 de ani, a fost găsită de părinţii săi spânzurată, în momentul în care oamenii s-au întors de pe ogor. Fata era studentă la Universitatea din Suceava, Facultatea de Istorie şi Geografie, terminase anul II şi era cunoscută ca un copil cuminte şi introvertit. Într-un bilet de adio lăsat tânăra se considera marginalizată şi neînţeleasă de nimeni, fără însă a explica mai exact care erau problemele care au apăsat-o atât de mult întrucât a recurs la un asemenea gest. Această sinucidere este pusă de anchetatori pe seama unei depresii severe.

 

Tatăl a şapte copii s-a aruncat în faţa trenului 

A doua nenorocire s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 21.45, pe calea ferată, între staţiile CFR Suceava şi Suceava Vest, pe raza comunei Şcheia.

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, care creştea împreună cu concubina sa şapte copii, s-a aruncat în faţa trenului.

Conform anchetei preliminare a poliţiei, tânărul, Gheorghe C., a stat în preajma căii ferate, sâmbătă seară, alături de un minor, iar când a auzit că se apropie un tren l-a trimis pe acesta din urmă să cumpere ţigări. Bărbatul s-a aruncat în faţa locomotivei trenului IR 12837 Iaşi-Timişoara Nord, fără ca mecanicul să mai aibă timp să încerce măcar să oprească garnitura.

Tânărul, de etnie romă, venise de câteva zile acasă, din Italia, şi se plângea apropiaţilor din ce în ce mai mult de sărăcia cruntă pe care trebuie să o îndure el şi familia sa.

Bărbatul trăia în relaţii de concubinaj cu o femeie, cei doi având şapte copii, o parte proveniţi din alte relaţii.

În acest caz ancheta este desfăşurată de poliţiştii de la Serviciul Judeţean Transporturi Suceava.

În ambele cazuri anchetele continuă, pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-au produs cele două decese în condiţii atât de tragice. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri s-au sinucis: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului, iar o fată s-a spânzurat.
 Vizualizări articol: 8752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Doi tineri s-au sinucis: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului, iar o fată s-a spânzurat3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 3 aug 2015, 11:22:39
Ce legatura are Regiotransul din poza care oricum nu circula prin judetul Suceava cu sinuciderea?
2.   Saracia trimis de
( 3 aug 2015, 11:32:22
Bine ca pleaca vagoane intregi de bani in america, dar pentru nu se gaseste niciun leu si traim cu un salar de 800-900 lei pe luna
3.   Saracia trimis de
( 3 aug 2015, 11:35:47
Bine ca pleaca vagoane intregi de bani in america, dar pentru romani nu se gaseste de a ne mari salariile si traim cu un salariu de 800-900 le pe luna
3.1  RE: Saracia trimis de
( 3 aug 2015, 14:39:10
Cum să nu se găsească bani pentru români? Eşti nebun? Păi guvernul ponta(cu litere mici)nu a mărit salariile la sărăcuţii-paraziti din parlament?Păi ăia ce sunt? Nu sunt şi ei Români. Mai gândeşte frate inainte să scrii, Mai grav ca iohanis(cu litere mici) a semnat

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Canapele pentru ceaiul de la ora 5 (rețetele lui Bacalbașa) Cu ceva vreme în urmă, era de bon-ton să primești musafiri la ceai, in amiezile parfumate (și toride) de vară. Uite, o dupa-amiaza de iulie, ca aceasta, de acum, în gradina casei, sub perdeaua de glicină ori de mâna-maicii-domnului... Citeşte