Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 iul 2015 - Anul XX, nr. 175 (5987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Probleme financiare

Sute de firme sucevene şi-au încetat sau şi-au suspendat activitatea în prima jumătate a anului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva sute de firme din judeţul Suceava şi-au încetat sau şi-au suspendat activitatea în primele şase luni ale acestui an. Potrivit ultimului raport prezentat de Oficiul Registrului Comerţului, 253 de agenţi economici suceveni şi-au suspendat activitate în prima jumătate a acestui an, cu aproape 43% mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului 2014. Tot în primele şase luni din 2015 au fost înregistrate 259 de dizolvări de firme, în condiţiile în care în acelaşi interval din 2014 numărul acestor cazuri a fost de 182. În acelaşi timp, 932 de agenţi economici din judeţul Suceava au fost radiaţi de la începutul anului din Registrul Comerţului.

Comparativ cu anul trecut, o creştere s-a înregistrat şi din punctul de vedere al agenţilor economici care şi-au început activitatea în judeţul Suceava în prima jumătate a anului. Astfel, dacă în aceeaşi perioada a anului trecut numărul înmatriculărilor noi în Registrul Comerţului a fost de 1.184, anul acesta au fost înfiinţaţi 1.373 de noi agenţi economici, cea mai mare pondere având-o societăţile cu răspundere limitată.

Potrivit datelor prezentate de Oficiul Registrului Comerţului, numărul firmelor sucevene intrate în insolvenţă în prima jumătate a acestui an, de doar 64, este cu mult mai mic decât cel din aceeaşi perioadă a anului trecut, când 153 de agenţi economici se aflau în această situaţie.

La finalul lunii iunie 2015, în judeţul Suceava erau 14.111 persoane juridice active.

În raportările Oficiului Registrului Comerţului se mai arată că în cursul lunii iunie a.c., în judeţul Suceava au fost înfiinţate doar două firme cu participare străină la capitalul social. Valoarea capitalului adus de cei doi investitori străini în judeţul Suceava se ridica la „impresionanta” sumă de 89,8 euro. Tot în luna iunie, alte trei firme străine din judeţ şi-au mărit capitalul cu suma totală de aproape 570 de euro şi tot trei investitori din Suceava şi-au încetat activitatea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de firme sucevene şi-au încetat sau şi-au suspendat activitatea în prima jumătate a anului.
 Vizualizări articol: 1615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de firme sucevene şi-au încetat sau şi-au suspendat activitatea în prima jumătate a anului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocană de hribi și mânătărci (rețeta lui Radu Anton Roman) Se zice din batrani ca pe cei stinsi trebuie sa-i pomenesti pana la inmormantare si-apoi pana la 40 de zile, amintindu-i cu intamplarile lor luminoase, vesele, c-asa li se linisteste sufletul. Pe Radu Anton Roman expansivul si generosul, caldul si... Citeşte