Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 iul 2015 - Anul XX, nr. 175 (5987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distincţie

Rectorul Valentin Popa a fost înscris în „Cartea de onoare a valorilor bucovinene”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, Valentin Popa, este cel de-al doilea sucevean care a fost înscris în „Cartea de onoare a valorilor bucovinene” de la Instituţia Prefectului. Ceremonia de acordare a diplomei de excelenţă a avut loc în şedinţa de miercuri a Colegiului Prefectural, în prezenţa prefectului Constantin Harasim, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Alexandru Rădulescu şi a şefilor de instituţii sucevene. Decizia cu privire la realizarea unei „Cărţi de onoare a valorilor bucovinene” i-a aparţinut prefectului Constantin Harasim, iar rectorul universităţii sucevene, Valentin Popa, a fost înscris în această carte atât pentru activitatea de profesor universitar cât şi pentru modul în care conduce unitatea de învăţământ superior din Suceava.

„Am dorit să omagiem astăzi o personalitate deosebită, recunoscută în învățământul universitar sucevean, profesorul Valentin Popa, cadru didactic de valoare deosebită pentru Universitatea <Ștefan cel Mare>, care şi-a desfăşurat activitatea timp de peste 25 de ani într-o şcoală adevărată de ingineri, specialişti deosebiţi şi totodată caractere puternice. Activitatea ştiinţifică împletită cu cea didactică ca profesor vă recomandă ca un specialist de renume în domeniul universitar. V-aţi remarcat printr-o bogată activitate didactică şi de cercetare în domeniul tehnic, de-a lungul anilor, care v-a adus un prestigiu ştiinţific şi managerial recunoscut de comunitatea academică din ţară şi străinătate. Experienţa şi cunoştinţele dumneavoastră contribuie la o bună vizibilitate a universităţii sucevene în parteneriate viabile şi eficiente”, a fost mesajul pe care prefectul i l-a transmis rectorului universităţii din Suceava.

Constantin Harasim a amintit şi de faptul că, recent, la universitatea suceveană a avut loc un eveniment în premieră pentru România, şi anume întâlnirea şefilor de stat din Republica Moldova şi România. Harasim a precizat că în cadrul aceluiaşi eveniment, preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a primit titlul de Doctor Honoris Causa, la ceremonia de decernare a distincţiei participând președintele României, Klaus Iohannis, ceea ce a constituit un alt eveniment unic, prima întâlnire oficială a doi şefi de stat într-o universitate românească.

După ce a primit diploma de excelenţă, rectorul Valentin Popa le-a mulţumit tuturor celor prezenţi pentru această onoare, el subliniind că primeşte această distincţie în numele întregii comunităţi academice sucevene. Valentin Popa a ţinut să precizeze că pe lângă vizita celor doi şefi de stat, Universitatea „Ştefan cel Mare” a găzduit anul acesta un alt eveniment important, şi anume şedinţa comună a trei Curţi Constituţionale, din România, Republic Moldova şi Lituania, la Suceava fiind prezenţi preşedinţii celor trei instituţii. El a precizat că şi acest eveniment este unic în istoria învăţământului superior din România.

Reamintim că primul sucevean înscris în „Cartea de onoare a valorilor bucovinene” a fost managerul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Vasile Rîmbu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rectorul Valentin Popa a fost înscris în „Cartea de onoare a valorilor bucovinene”.
 Vizualizări articol: 1587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rectorul Valentin Popa a fost înscris în „Cartea de onoare a valorilor bucovinene”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocană de hribi și mânătărci (rețeta lui Radu Anton Roman) Se zice din batrani ca pe cei stinsi trebuie sa-i pomenesti pana la inmormantare si-apoi pana la 40 de zile, amintindu-i cu intamplarile lor luminoase, vesele, c-asa li se linisteste sufletul. Pe Radu Anton Roman expansivul si generosul, caldul si... Citeşte