Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iul 2015 - Anul XX, nr. 174 (5986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rechizitoriu

Trimis în judecată, după ce i-a dat în cap cu un topor unui minor în vârstă de 12 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunţat ieri trimiterea în judecată a unui tânăr în vârstă de 28 de ani, acuzat de tentativă de omor calificat, după ce i-a dat cu toporul în cap unui copil în vârstă de 12 ani.

Fapta s-ar fi petrecut în noaptea de 7/8 iulie a.c., inculpatul Fănel Constantin Solomon, din comuna Comăneşti, fiind încarcerat în arestul poliţiei o zi mai târziu.

 

Scandalul a plecat de la un bebeluş în vârstă de patru săptămâni

Tot scandalul, arată anchetatorii, s-a petrecut la o casă din satul Humoreni, fiind provocat de Ion Firuţ Solomon, fratele inculpatului.

Ion Firuţ Solomon a venit în acea noapte la locuinţa fostei sale concubine, împreună cu care avea un copil în vârstă de patru săptămâni, femeia având şi un alt copil, în vârstă de 12 ani.

Ion Firuţ Solomon a provocat scandal sub pretextul că vrea să-şi ia bebeluşul acasă, moment în care rudele fostei concubine au încercat să-l împiedice să plece cu minorul în vârstă de patru săptămâni. Mama bebeluşului l-a luat pe acesta din urmă şi s-a refugiat în casa unui vecin, după ea ieşind şi copilul mai mare al ei, care s-a ascuns după o căruţă.

Între timp, în casă evenimentele au degenerat, iar rudele femeii l-au luat la bătaie pe Ion Firuţ Solomon, care a reuşit să iasă în curte, unde, potrivit declaraţiilor sale, s-a înarmat cu o coasă pentru a se apăra de atacul membrilor familiei fostei sale concubine.

 

L-a lovit pe minor cu toporul în creştetul capului

Strigătele care veneau dinspre locul scandalului au fost auzite şi de fraţii lui Ion Firuţ Solomon, care au pus mâna pe o bâtă şi un topor şi s-au dus să-şi apere fratele.

Inculpatul, cel care avea toporul în mână, l-a observat pe minorul în vârstă de 12 ani, care stătea ascuns după căruţă. „Cu toate că acesta nu manifesta vreo intenţie violentă l-a lovit cu toporul în creştetul capului. Din cercetări a reieşit că victima se afla în poziţia în şezut şi a fost lovită o singură dată cu respectivul corp contondent”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Conform medicilor legişti, victima a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, fractură deschisă fronto-parietală stângă, comoţie cerebrală, excoriaţii, leziuni pentru care a necesitat mai bine de o lună de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis în judecată, după ce i-a dat în cap cu un topor unui minor în vârstă de 12 ani.
 Vizualizări articol: 1573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trimis în judecată, după ce i-a dat în cap cu un topor unui minor în vârstă de 12 ani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei