Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iul 2015 - Anul XX, nr. 174 (5986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol public

Femeie accidentată grav de un şofer de 19 ani, beat, care a fugit de la locul faptei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 33 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a ajuns la spital în stare gravă, cu fracturi care vor necesita zeci de zile de îngrijiri medicale, după ce a fost lovită violent de o maşină condusă de un tânăr în vârstă de 19 ani, care era băut şi a părăsit locul faptei.

Gravul accident rutier s-a petrecut luni seară, în jurul orei 21.50, pe strada Podul Verde din municipiul staţiune, în apropiere de trecerea la nivel cu calea ferată aflată la intrarea în Vatra Dornei dinspre Iacobeni.

 

Imagine de coşmar: femeia, aruncată în aer şi proiectată pe carosabil

Din ancheta poliţiştilor de la Biroul Rutier Vatra Dornei rezultă că victima, Petronela F., s-a angajat în traversarea carosabilului pe strada Podu Verde, într-o zonă unde nu există marcaj pietonal. Femeia s-a asigurat înainte de a trece, a văzut o maşină Audi care se apropia din stânga sa, însă a considerat că are suficient timp pentru a trece. A fost lovită însă în plin de Audi, fiind aruncată la câţiva metri în aer şi căzând apoi pe carosabil. După impact, şoferul a demarat în trombă pe o distanţă de circa 500 de metri, după care a intrat cu maşina într-o parcare, încercând să se ascundă. Echipajul mobilizat imediat de la Poliţia municipiului Vatra Dornei a identificat în scurt timp maşina, care prezenta avarii.

 

Cu permis de două luni şi alcoolemie mare 

Şoferul a fost identificat în persoana lui Cosmin Antoneac, în vârstă de 19 ani, din comuna Crucea, posesor de permis de conducere categoria B, obţinut în urmă cu circa două luni de zile.

Tânărul le-a declarat poliţiştilor că a părăsit locul accidentului din cauză că s-a speriat şi pentru că este sub influenţa alcoolului. În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta avea o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost dus la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 

Arestat preventiv 30 de zile

Tânărul, care va fi cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală, a fost reţinut, luni noapte, pentru 24 de ore. Ieri, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei l-a înaintat la Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorii au decis că suspectul trebuie să rămână după gratii şi au emis pe numele său mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile.

Conform anchetatorilor, deşi victima nu se afla pe zebră, aceasta s-ar fi asigurat înainte de traversare, însă maşina circula cu viteză excesivă. Viteza exactă cu care rula şoferul urmează a fi stabilită pe parcursul anchetei, în urma unor expertize de specialitate. De asemenea, urmează să se stabilească pe parcurs dacă pietonul a avut vreo culpă în acest caz.

Femeia de 33 de ani a fost diagnosticată cu fractură de bazin şi cu o dublă fractură la una din gambe. De precizat că şi în cazul acesteia a rezultat o uşoară alcoolemie, 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie accidentată grav de un şofer de 19 ani, beat, care a fugit de la locul faptei.
 Vizualizări articol: 2359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeie accidentată grav de un şofer de 19 ani, beat, care a fugit de la locul faptei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei