Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iul 2015 - Anul XX, nr. 173 (5985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De sâmbătă

Traficul rutier pe pasajul CFR de la Iţcani se închide pe un sens de mers

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Circulaţia rutieră pe E85, pe porţiunea care traversează cartierul sucevean Iţcani, va fi îngreunată mai mult de la 1 august, odată cu demararea lucrărilor de reabilitare şi la pasajul de peste calea ferată. În prezent, în aceeaşi zonă se lucrează la reabilitarea podului de peste apa Sucevei, fiind închis traficul auto pe un sens de mers. Aceeaşi măsură se va aplica şi în cazul pasajului de cale ferată, numai că lucrările vor dura mult mai mult ca la pod, până aproape de intrarea în iarnă.

Dacă iniţial constructorul s-a angajat să finalizeze lucrările de reabilitare a podului de la Iţcani în doar o lună de zile, adică la 1 august, ulterior a modificat acest termen, avansând data de 15 august, pentru ca acum să nu mai dea o dată precisă, ci doar să spună că termină lucrarea luna viitoare.

Tocmai faptul că nu se ţin de termenele asumate le-a fost reproşat ieri şi de către viceprimarul Lucian Harşovschi, la comandamentul de marţi dimineaţă.

„La pod lucrările nu merg aşa cum trebuie, sunt tot acolo unde erau şi săptămâna trecută. V-a luat o lună de zile pentru un sens de mers, cât vă ia şi pe celălalt? 15 august era termenul de finalizare pe care l-aţi dat la podul de peste apa Sucevei. Acum spuneţi că nu vă încadraţi în acest termen, pe care tot voi l-aţi dat. Nu mai daţi termene pe care nu le puteţi respecta!”, i-a mustrat viceprimarul care a preluat şi atribuţiunile de primar, pentru o perioadă de aproape trei săptămâni.

„O astfel de lucrare se execută în mod normal în 5-6 luni. Noi am mers foarte bine. Trebuie să iasă o lucrare de calitate şi sunt anumiţi paşi tehnologici care trebuie respectaţi”, a fost răspunsul dat de Elisei Bidu, managerul de lucrări al executantului, firma Victor Construct.

Acesta a precizat că lucrările la pasajul rutier de peste calea ferată de la Iţcani vor începe la data stabilită – 1 august, procedura de lucru fiind aceeaşi ca şi la podul care se află la mică distanţă de acesta, adică lucrările vor fi făcute doar pe un sens de mers, urmând ca la finalizarea lor să se treacă pe partea opusă.

Practic, în luna august, atât pe podul de peste apa Sucevei cât şi pe pasajul CFR de la Iţcani se va circula pe câte un singur sens, în funcţie de culoarea semaforului.

Termenul înaintat de constructor pentru finalizarea lucrărilor la pasajul CFR de la Iţcani este luna noiembrie a acestui an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul rutier pe pasajul CFR de la Iţcani se închide pe un sens de mers.
 Vizualizări articol: 1577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Traficul rutier pe pasajul CFR de la Iţcani se închide pe un sens de mers0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei