Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iul 2015 - Anul XX, nr. 173 (5985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Buni de plată

Firma Pfeiffer, obligată de instanţe să plătească amenzile date de Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nemţii de la Pfeiffer sunt buni de plată pentru amenzi de aproape jumătate de miliard de lei vechi, încasate pentru bătaia de joc de pe străzile pe care au lucrat la reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Suceava.

Chiar de Pfeiffer a contestat multe dintre amenzile aplicate de municipalitatea suceveană pentru neaducerea la starea iniţială a străzilor pe care au lucrat, pentru mizeria lăsată în urmă, până acum, instanţele au dat dreptate Primăriei Suceava.

„S-a spus că degeaba dăm amenzi peste amenzi celor de la Pfeiffer, că ei le contestă şi nu le mai plătesc. Nu este deloc aşa. Au două amenzi în valoare de 9.000 de lei contestate în instanţă, unde au şi pierdut procesul, iar alte patru amenzi, în valoare totală tot de 9.000 de lei, în curs de judecare. În rest nu au mai contestat nimic. Pentru amenzile neplătite şi care nu au fost contestate vor fi executaţi silit de Primăria Suceava”, a spus viceprimarul Lucian Harşovschi, care le-a şi aplicat aceste amenzi, ca urmare a numeroaselor inspecţii în teren ale lucrărilor din acest proiect realizat din fonduri europene, dar şi în baza reclamaţiilor primite de la cetăţeni, confirmate apoi de verificările făcute.

„Ce s-a contestat până acum aţi pierdut în procesele cu primăria. Dar scopul nostru nu este de a vă amenda, ci a vă determina să refaceţi străzile pe care aţi lucrat”, le-a spus Harşovschi reprezentanţilor Pfeiffer prezenţi la comandamentul de ieri dimineaţă.

De altfel, le-a şi atras atenţia asupra câtorva zone din oraş unde au de refăcut lucrările de aducere a străzii la starea iniţială, pentru că betonul cu care au astupat şanţurile săpate s-a măcinat şi s-a surpat.

Valoarea totală a amenzilor aplicate de Primăria Suceava firmei germane Pfeiffer este de aproape 50.000 lei, aceasta fiind singura metodă de constrângere a acesteia să îşi facă treaba bine, în condiţiile în care municipalitatea nu este parte în contractul pe fonduri europene, beneficiarul direct al lucrărilor fiind operatorul regional de servicii de apă-canal ACET.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma Pfeiffer, obligată de instanţe să plătească amenzile date de Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Firma Pfeiffer, obligată de instanţe să plătească amenzile date de Primăria Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei