Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iul 2015 - Anul XX, nr. 171 (5983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

În noaptea de sâmbătă spre duminică

Două accidente rutiere grave, cu zece răniţi, petrecute la o diferenţă de câteva minute unul de celălalt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două accidente rutiere grave, soldate cu nu mai puţin de zece persoane rănite, s-au petrecut la scurt timp după miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, la o diferenţă de câteva minute unul de celălalt.

Printre victime s-au numărat şi copii, două minore fiind aduse în comă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

 

A adormit la volan

Primul accident a fost anunţat la dispeceratul poliţiei în jurul orei 00.25, evenimentul petrecându-se pe DN 17, pe raza localităţii Frasin.

Sebastian M., în vârstă de 38 de ani, din municipiul Braşov, se afla la volanul unui autoturism Chrysler Voyager, în mașină fiind şi soţia în vârstă de 39 de ani, fetiţa lor, de 12 ani, şi încă un bărbat în vârstă de 54 de ani. La un moment dat, pe raza oraşului Frasin, susţin poliţiştii, şoferul a adormit din cauza oboselii. A pierdut în acele clipe controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit violent într-un stâlp de transport al energiei electrice.

În urma impactului, toate persoanele din mașină au suferit leziuni, fiind preluate de echipajele de ambulanţă şi transportate la spital.

Şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, suferind mai multe traume toracice, însă la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemei.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava arată că atât şoferul, cât şi pasagerii purtau centuri de siguranţă în momentul producerii accidentului.

Dintre cei patru răniţi, ni s-a comunicat ieri de la spital, în stare mai gravă ar fi fetiţa în vârstă de 12 ani, adusă în comă şi internată la Neurochirugie.

 

A intrat cu maşina pe contrasens şi a provocat un accident cu şase răniţi

În aceeași noapte, la ora 00.35 s-a anunţat cel de-al doilea accident rutier, de data aceasta, pe DJ 208, în afara localităţii Hârtop.

Accidentul a fost provocat de un tânăr în vârstă de 28 de ani, Constantin D., din comuna Horodniceni, aflat la volanul unui Opel Astra. Acesta, arată poliţiștii,  „în afara localităţii Hârtop, nu a redus suficient viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism VW Golf, condus regulamentar de o femeie de 23 de ani, din municipiul Rădăuţi”.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, au fost rănite şase persoane, patru pasageri din autoturismul Opel Astra (Irina L., 16 ani, Simona L., 19 ani, Alexandru N., 22 de ani, toţi trei din Horodniceni, şi un tânăr de 18 ani, Teodor D., din municipiul Fălticeni) şi şoferiţa din VW Golf, Lucia J., de 23 de ani, dar şi băieţelul acesteia, de numai un an, ambii din Rădăuţi.

La fața locului au intervenit salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava: „Pompierii salvatori au luat măsurile de siguranţă specifice în cazul producerii accidentelor rutiere, au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, militarii au extras o tânără în vârstă de 19 ani, prinsă între fiarele maşinii, au acordat primul ajutor medical victimelor, împreună cu lucrătorii de pe autosanitarele Serviciului Județean de Ambulanță, după care au transportat răniţii la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Suceava, minora în vârstă de 16 ani a fost internată în comă la Neurochirurgie, iar tânărul de 22 de ani a fost trimis la un spital din Iaşi, în stare gravă. De asemenea, un alt pasager din autoturismul Opel Astra, tânăra de 19 ani, a suferit un traumatism la nivelul bazinului şi la o gleznă, fiind internată la Ortopedie.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două accidente rutiere grave, cu zece răniţi, petrecute la o diferenţă de câteva minute unul de celălalt.
 Vizualizări articol: 4443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Două accidente rutiere grave, cu zece răniţi, petrecute la o diferenţă de câteva minute unul de celălalt3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei