Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iul 2015 - Anul XX, nr. 169 (5981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În judeţ

Accidente cu şapte victime, într-o singură zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șase accidente cu şapte victime au avut loc pe şosele din judeţ în cursul zilei de miercuri, au transmis ieri reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, însă, din fericire, nici una dintre persoanele rănite nu s-a ales cu leziuni grave. 

Dacă în prima parte a zilei nu s-a înregistrat nici un eveniment rutier, după-amiază au început să curgă la 112 apelurile care anunţau accidente.

 

Accidente din cauza neacordării de prioritate

Primul accident a avut loc în jurul orei 14.45. O tânără în vârstă de 29 de ani, Loredana B., din Vereşti, care conducea un autoturism VW Passat, pe DN 2, din localitatea Vicovu de Jos nu a văzut, la intersecţia cu DN 2H, indicatorul „Cedează trecerea” şi a intrat cu viteză, fără să acorde prioritate unui autoturism Mercedes, la volanul căruia se afla un localnic, Vasile C., în vârstă de 37 de ani. Cele două autoturisme s-au izbit, în urma coliziunii fiind rănită o tânără în vârstă de 25 de ani, Raluca Ş., din Bistriţa-Năsăud, pasageră în autoturismul VW Passat.

Aproximativ jumătate de oră mai târziu s-a anunţat un accident la Vatra Dornei, acolo unde, pe strada Oborului din localitate, un bărbat din comuna Dorna Arini, care efectua manevra de mers înapoi cu un autoturism, a acroşat cu bara de protecţie spate o consăteancă în vârstă de 63 de ani, Doina C.. Vina aparţine acesteia din urmă, au stabilit poliţiştii, femeia traversând strada prin loc nepermis.

Concomitent cu accidentul de la Vatra Dornei, poliţia a fost sesizată şi despre un accident petrecut pe raza municipiului Suceava. O tânără în vârstă de 30 de ani, Maria Z., din localitate, conducea un autoturism Seat Ibiza pe bulevardul Corneliu Coposu. La un moment dat, şoferiţa a vrut să vireze stânga, să intre pe Calea Obcinilor, însă nu a acordat prioritate unui autoturism Skoda Fabia, la volanul căruia se afla un alt localnic, Dumitru M., în vârstă de 61 de ani, cele două autoturisme intrând în coliziune.

„Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a ambilor conducători auto”, informează reprezentanţii Poliţiei.

 

Copil pe bicicletă lovit de o maşină peste drum de Poliţia municipiului Suceava

Un alt accident a avut loc în jurul orei 17.00, tot pe raza municipiului Suceava, pe strada Universităţii. Şoferul unui Audi 80, Virgilică G., de 63 de ani, ieşea cu autoturismul din parcarea special amenajată în faţa sediului Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, vizavi de poliţia municipală, moment în care a dat cu maşina peste un minor în vârstă de 12 ani, care se deplasa cu bicicleta. Minorul s-a angajat în traversarea căii de acces în parcare, fără a se asigura corespunzător,  susţin poliţiştii trimişi să facă cercetări la faţa locului.

Ultimele două accidente au avut ca victime tot biciclişti, unul în vârstă de 68 de ani, celălalt de 21 de ani.

Primul, Gheorghe O., din Hârtop, se deplasa cu bicicleta pe DJ 208, pe raza localităţii. La un moment dat, i-a sărit lanţul de la bicicletă, moment în care a biciclistul încercat să frâneze cu piciorul stâng, însă, pentru că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat şi s-a izbit într-un autoturism VW Passat care era staţionat regulamentar pe acelaşi sens de mers.

Bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost pus să sufle în alcooltest, aparatul indicând o alcoolemie de 0,73 la mie în aerul expirat.

În jurul orei 22.15, a fost anunţat un alt accident rutier, de data aceasta în localitatea Reuseni, comuna Udeşti, victimă fiind tot un biciclist. Respectivul, Mihai S., în vârstă de 21 de ani, din comuna Bosanci, conducea o bicicletă, pe un drum comunal, însă s-a dezechilibrat, a căzut pe carosabil, alegându-se cu mai multe leziuni uşoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente cu şapte victime, într-o singură zi.
 Vizualizări articol: 1790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accidente cu şapte victime, într-o singură zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei