Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iul 2015 - Anul XX, nr. 168 (5980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiect

Strada Traian Vuia, inclusă în proiectul de modernizare stradală, va fi răscolită de lucrări de înlocuire a conductelor de apă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre principalele străzi incluse în proiectul de modernizare stradală pe fonduri europene, din municipiul Suceava, Traian Vuia, va fi răscolită dintr-un capăt în altul de lucrări de înlocuire a conductelor de transport şi distribuţie a apei potabile care traversează această importantă arteră de circulaţie.

Aprobarea pentru efectuarea acestor lucrări, pe lungime de aproape 3.000 de metri, se discută astăzi în şedinţa Consiliului Local Suceava. Finanţarea este asigurată tot din fonduri europene, în cadrul unui proiect mai amplu, de realizare a unor investiţii la ACET, operatorul regional de apă şi canalizare, în valoare de 25,5 milioane de lei, inclusiv TVA.

Primarul Ion Lungu a precizat că mai bine de un milion de euro din acest proiect este alocat pentru înlocuirea conductei de apă de pe strada Traian Vuia, de la intersecţia cu strada Solidarităţii până la intersecţia cu strada Cernăuţi.

Principala problemă a acestui proiect este că lucrările vor trebui să fie efectuate într-un timp foarte scurt, pentru a nu pune în pericol proiectul de 10 milioane de euro, de modernizări stradale, prin care urmează să fie refăcută aceeaşi stradă Traian Vuia, unde lucrările de înlocuire a conductelor de apă vor începe în cel mai bun caz la finele lunii august – început de septembrie.

Practic, constructorul care se ocupă de modernizările stradale, firma Victor Construct, nu poate face nimic acolo până când nu se execută lucrarea care urmează să fie aprobată astăzi, pentru că altfel tot ceea ce fac ei ar fi în zadar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strada Traian Vuia, inclusă în proiectul de modernizare stradală, va fi răscolită de lucrări de înlocuire a conductelor de apă.
 Vizualizări articol: 1331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strada Traian Vuia, inclusă în proiectul de modernizare stradală, va fi răscolită de lucrări de înlocuire a conductelor de apă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei