Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iul 2015 - Anul XX, nr. 168 (5980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contestaţii

Peste o sută de candidaţi suceveni au cerut recorectarea lucrărilor de la examenul de titularizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

119 dintre candidaţii suceveni care au susţinut concursul de titularizare în acest an au cerut reevaluarea tezelor. Cele mai multe contestaţii au fost depuse la învăţământ preșcolar -17, limba română - 16, câte 13 la limba engleză și învăţământ primar, 10 la psihopedagogie specială, 9 la educaţie fizică, 7 la geografie, 6 la discipline socio-umane, 4 la biologie, câte 3 la chimie, limba franceză și turism, câte 2 la religie ortodoxă și matematică și câte o contestaţie la alte 11 discipline.

Reamintim că doar 30% dintre profesorii suceveni au obţinut note peste 7 la titularizare şi vor putea opta pentru unul dintre cele 63 de posturi titularizabile din judeţ. Din cele 523 lucrări scrise ale candidaţilor din judeţul Suceava, 521 au primit note în centrele de evaluare, iar două au fost anulate.

În urma rezultatelor iniţiale ale concursului de titularizare afişate luni, 20 iulie, 342 de candidaţi, adică 65% dintre profesorii suceveni care au participat la concurs, au obţinut note peste 5 şi vor putea participa în perioada următoare la şedinţele publice de repartizare pe post. Dintre aceştia, 185 de candidaţi (35,5%) au obţinut note între 5 şi 7, iar alţi 179 (34,2%) au note sub 5.

Rezultatele finale ale concursului de ocupare a posturilor/catedrelor vacante vor fi afişate mâine. Concursul de titularizare a constat într-o probă practică sau inspecţie specială la clasă şi o probă scrisă.

 

Pe 27 şi 28 iulie va avea loc repartizarea candidaţilor cu media de minimum 7 la concursul din sesiunea 2015

Pentru a fi angajaţi pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la inspecţia specială la clasă.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la inspecţia specială.

Candidaţii care au obţinut cel puţin media 5 la inspecţiile la clasă în profilul postului, în cadrul examenului naţional de definitivare în învăţământ, sesiunea 2015, au avut posibilitatea să folosească acest rezultat şi în cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice şi catedrelor vacante sau rezervate în unităţile de învăţământ preuniversitar.

Pe 27 şi 28 iulie va avea loc repartizarea candidaţilor cu media de minimum 7 la concursul din sesiunea 2015, pe posturi vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare. Nota obţinută la inspecţia specială la clasă are o pondere de 25% în media de repartizare, iar nota de la proba scrisă are o pondere de 75%. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o sută de candidaţi suceveni au cerut recorectarea lucrărilor de la examenul de titularizare.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste o sută de candidaţi suceveni au cerut recorectarea lucrărilor de la examenul de titularizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei