Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iul 2015 - Anul XX, nr. 168 (5980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimb de experienţă

O delegaţie a sindicaliştilor din educaţie din Egipt va sosi mâine la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O delegaţie a Uniunii Generale a Sindicatelor din Învățământ și Cercetare Ştiințifică din Egipt, condusă de Hesham Abd Eazez Hassan Radwan, președintele acestei organizații, va face mâine o vizită la Suceava.

Potrivit lui Giani Leonte, președinte al Alianţei Sindicatelor din Învăţământ Suceava (ASIS), „Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) a semnat împreună cu Uniunea Sindicatelor din Egipt un acord de promovare a schimbului de experienţă şi bunelor practici. Ca sindicat afiliat la FSLI, Alianţa Sindicatelor din Învăţământ Suceava s-a implicat activ în susţinerea acestui acord şi în consecinţă, delegaţia sindicaliştilor egipteni va sosi la Suceava” .

Primirea invitaților va avea loc în Sala ”Nicolae Labiș” din incinta Palatului Administrativ, la ora 11:00.

Giani Leonte a mai specificat că delegaţia Uniunii Generale a Sindicatelor din Învățământ și Cercetare Ştiințifică din Egipt vizitează România (București, Iași şi Suceava) în perioada 22 – 29 iulie,

Uniunea Generală a Sindicatelor din Învățământ și Cercetare Științifică din Egipt reprezintă interesele a peste trei milioane de salariați din educație și cercetare. Acordul de Parteneriat, la semnarea căruia a asistat și Giani Leonte, liderul sindicatului sucevean, în calitatea sa de vicepreședinte al FSLI, pune bazele unei cooperări inițiate cu mai bine de 10 ani în urmă.

Acest acord cadru are ca scop stabilirea și construirea unui cadru pentru colaborarea între cele două organizații, prin intermediul căruia să se dezvolte, promoveze și realizeze activități și proiecte de interes comun în domeniile dialogului social, educației și formării profesionale continue.

„Îndeplinirea obiectivelor acestui acord se va realiza prin punerea în practică a unor activități în următoarele domenii - vizite de studiu, schimburi de profesori, educare și formare profesională continuă, schimbul de informații și consiliere în domeniul planificării, organizării și execuției activităților de interes comun, etc”, a mai specificat Leonte.

El a mai arătat că această vizită este o oportunitate pentru stabilirea unui calendar al acțiunilor comune care sunt planificate să se deruleze în perioada 2015 – 2017, pentru cunoașterea posibilităților de derulare a unor schimburi de profesori atât la nivelul FSLI, cât și al Alianţei Sindicatelor din Învăţământ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O delegaţie a sindicaliştilor din educaţie din Egipt va sosi mâine la Suceava.
 Vizualizări articol: 1146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O delegaţie a sindicaliştilor din educaţie din Egipt va sosi mâine la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei