Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iul 2015 - Anul XX, nr. 168 (5980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nenorocire

Gospodărie din Sadova, distrusă de flăcările provocate de o defecţiune la instalaţia electrică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În câteva zeci de minute, un incendiu izbucnit de la o defecţiune la instalaţia electrică a mistuit gospodăria unui tânăr în vârstă de 30 de ani din comuna Sadova, acesta suferind şi arsuri de grad I şi II în timp ce încerca să-şi mai salveze din bunuri.

Incendiul a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă marţi după-amiază, în jurul orei 15.20, la faţa locului fiind trimise cinci autospeciale de pompieri şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea echipajelor, flăcările cuprinseseră casa, cu parter, etaj şi mansardă, dar şi anexele gospodăreşti, existând pericolul de propagare la o proprietate învecinată.

Pe timpul intervenţiei, paramedicii SMURD i-au acordat îngrijiri medicale proprietarului, Dumitru L., care a suferit arsuri la nivelul mâinilor, însă a refuzat să fie transportat la spital.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 20.00, valoarea pagubelor fiind estimată, la o primă evaluare la 500.000 de lei.

„Au ars casa de locuit pe o suprafaţă de 180 de metri pătraţi, adăpostul de animale pe 150 de metri pătraţi, un atelier şi alte anexe, construcţii corp comun, pe 100 de metri pătraţi, şi acoperişul bucătăriei de vară pe 60 de metri pătraţi. Flăcările au mai distrus documente personale, mobilier, stolerie, obiecte electronice şi electrocasnice. S-au degradat unelte agricole, utilaje pentru debitat lemn şi un atelaj hipo. În incendiu au pierit o vacă şi trei porci”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

Concluziile pompierilor au fost că incendiul a avut drept cauză efectul termic al curentului electric generat de un cablu electric defect sau cu izolaţia deteriorată, focul izbucnind de la un atelier de tâmplărie aflat în aceeași gospodărie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gospodărie din Sadova, distrusă de flăcările provocate de o defecţiune la instalaţia electrică.
 Vizualizări articol: 1322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gospodărie din Sadova, distrusă de flăcările provocate de o defecţiune la instalaţia electrică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei