Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 iul 2015 - Anul XX, nr. 168 (5980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Condamnare la Tribunal

Cinci ani de închisoare pentru o dublă tentativă de omor, cu interdicţia să se mai apropie de victime trei ani după eliberare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătorii Tribunalului Suceava l-au condamnat ieri la cinci ani de închisoare pe un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Buneşti, Florin Vasile Pintescu, aflat în arestul poliţiei judeţene sub acuzaţia de tentativă de omor cu două victime, agresiunea petrecându-se pe data 14 mai a.c., într-un local din satul Petia, comuna Buneşti.

De asemenea, magistraţii i-au interzis să se apropie de victimele sale sau de locuinţele acestora timp de trei ani după eliberare, obligându-l şi la plata sumei de 1.200 de lei, reprezentând cheltuieli de spitalizare.

În sentinţa pronunţată în cursul zilei de ieri s-a dispus prelevarea de probe biologice de la inculpat, pentru ca ADN-ul acestuia să fie introdus în Sistemul naţional de date genetice judiciare.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Suceava.

 

Victimele au necesitat 20-22 de zile de îngrijiri medicale, în cazul bărbatului, respectiv 14-16 zile de îngrijiri, în cazul femeii

Florin Vasile Pintescu a fost trimis în judecată luna trecută, din ancheta  procurorilor criminalişti stabilindu-se că inculpatul i-a înjunghiat într-un bar din satul Petia pe un bărbat în vârstă de 35 de ani şi pe patroana localului, o femeie în vârstă de 59 de ani, care au sărit să despartă alţi doi consăteni care se luaseră la bătaie.

Victimele au ajuns la spital, cu leziuni care au necesitat 20-22 de zile de îngrijiri medicale, în cazul bărbatului, respectiv 14-16 zile de îngrijiri, în cazul femeii. Deşi leziunile nu au pus direct în primejdie viaţa celor doi, procurorii au luat în calcul modul în care a acţionat agresorul.

“Deşi leziunile suferite de cele două victime nu au fost de natură a le pune în primejdie vieţile, acest lucru s-a întâmplat independent de voinţa inculpatului. Astfel, obiectul vulnerant folosit - obiect tăietor-înţepător apt de a produce moartea, leziunile create precum şi zonele vitale vizate atestă fără echivoc intenţia clară de a suprima vieţile celor două victime”, au susţinut reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci ani de închisoare pentru o dublă tentativă de omor, cu interdicţia să se mai apropie de victime trei ani după eliberare.
 Vizualizări articol: 1506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci ani de închisoare pentru o dublă tentativă de omor, cu interdicţia să se mai apropie de victime trei ani după eliberare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei