Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iul 2015 - Anul XX, nr. 167 (5979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Razii ale poliţiei

Zeci de infracţiuni constatate şi 831 de amenzi aplicate, la sfârşitul săptămânii trecute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puţin de 33 de infracţiuni şi 831 de sancţiuni contravenţionale au constituit bilanţul acţiunilor preventive ale poliţiei judeţene organizate în perioada 17-19 iulie a.c., a transmis ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

Din cele 33 de infracţiuni, majoritatea au fost de natură judiciară şi rutieră, iar  cele mai multe amenzi au fost aplicate în baza OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice. Aproape 200 de amenzi au fost pentru comerţ ilicit şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate a depăşit 500.000 de lei.

De asemenea, în urma acţiunilor din weekendul ce a trecut au fost confiscate şi indisponibilizate bunuri în valoare totală de aproape 60.000 de lei.

„S-a urmărit, în principal, prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală sau contravenţională, precum şi menţinerea climatului de ordine publică, verificarea şi asigurarea respectării regulilor generale de comerţ, prevenirea şi combaterea oricăror activităţi ilicite. De asemenea, pentru siguranţa traficului rutier, poliţiştii rutieri au acţionat cu efective sporite pe drumurile europene, naţionale, judeţene şi comunale, asigurându-se totodată fluidizarea traficului în zonele turistice şi prevenirea blocajelor rutiere”, a transmis purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu a mai arătat că în cele trei zile au fost organizate 74 de acţiuni punctuale, fiind executate peste 400 de controale în pieţe, târguri, baruri şi alte locaţii de interes operativ şi verificate aproape 300 de societăţi comerciale.

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut în această perioadă 27 de permise de conducere (10 pentru depăşirea regimului legal de viteză, 7 pentru consum de băuturi alcoolice şi 10 pentru depăşiri neregulamentare şi alte abateri), fiind retrase 4 certificate de înmatriculare.

 

Patrule în trenuri şi în gări

Şi poliţiştii din cadrul Serviciului Transporturi au acţionat în perioada 17-19 iulie a.c., pentru prevenirea şi combaterea  infracţiunilor comise în dauna călătorilor care se deplasează cu trenul pe magistralele de cale ferată, combaterea călătoriei frauduloase pe mijloacele de transport CFR, precum şi pentru combaterea activităţilor comerciale ilicite desfăşurate pe trenuri şi în staţiile de cale ferată de pe raza judeţului.

“Au acţionat 33 de poliţişti şi personal CFR, fiind executate 28 de patrulări în trenurile de călători şi 18 patrulări în staţii şi triaje”, se arată în comunicatul poliţiei, cu precizarea că au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 2.000 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de infracţiuni constatate şi 831 de amenzi aplicate, la sfârşitul săptămânii trecute.
 Vizualizări articol: 1734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de infracţiuni constatate şi 831 de amenzi aplicate, la sfârşitul săptămânii trecute0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei