Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iul 2015 - Anul XX, nr. 167 (5979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cercetări poliţie

Tânăra dusă cu elicopterul la Bucureşti, după ce-ar fi fost cuprinsă accidental de flăcări, a mai avut tentative de suicid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Terifiantul caz de acum două zile, când o tânără în vârstă de 26 de ani, din comuna Bălăceana, a ajuns la spital cu arsuri grave pe corp, fiind transferată cu un elicopter SMURD la Bucureşti, este investigat în continuare de poliţişti.

Cea mai probabilă variantă este cea a unei incendieri accidentale: în timp ce tânăra vopsea o uşă de la casa în care se mutase recent alături de iubitul ei, un tânăr în vârstă de 22 de ani, unul dintre ei şi-a aprins o ţigară, moment în care a luat foc materialul inflamabil (vopseaua cu diluant). Totuşi, anchetatorii iau în calcul şi varianta unei tentative de suicid. Şi asta pentru că, în urma cercetărilor efectuate, tânăra în cauză a mai recurs în trecut la astfel de gesturi extreme, prin ingerare de medicamente şi autoagresiune. Motivul, din câte s-ar părea, ar fi gelozia manifestată faţă de prietenul ei. Anchetatorii bănuiesc că la fel s-a întâmplat şi luni după-amiază, când, în jurul orei 17.00, între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul geloziei tinerei, iar acesta şi-a dat foc accidental.

Poliţiştii continuă investigaţiile şi pentru a înlătura o altă ipoteză (mai puţin probabilă), cea a unui act criminal, însă pentru acest lucru vor trebui să o audieze pe victimă. Aceasta însă a fost preluată luni seară de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul de Arşi din Capitală, stare ei fiind destul de gravă, iar medicii destul de rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Potrivit diagnosticului pus de medicii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor, tânăra a suferit arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corporală, fiind afectate faţa şi căile aeriene.

Şi concubinul fetei a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, acesta suferind arsuri la nivelul mâinilor, în timp ce încerca să stingă hainele tinerei, cuprinse de flăcări.

Tânărul a negat că s-ar fi certat cu prietena sa şi a confirmat varianta unui accident nefericit.

Ancheta în acest caz a fost preluată de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc nefericitul eveniment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăra dusă cu elicopterul la Bucureşti, după ce-ar fi fost cuprinsă accidental de flăcări, a mai avut tentative de suicid.
 Vizualizări articol: 1749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăra dusă cu elicopterul la Bucureşti, după ce-ar fi fost cuprinsă accidental de flăcări, a mai avut tentative de suicid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei