Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iul 2015 - Anul XX, nr. 167 (5979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promisiunea constructorului

Modernizarea străzilor din zona centrală a Sucevei va fi finalizată până la sfârşitul lunii iulie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce timp de aproape două săptămâni lucrările de modernizare stradală finanţate din fonduri europene au stagnat din cauza unui utilaj stricat, al celor de la Victor Construct, ieri, reprezentanţii firmei botoşănene au anunţat că se apucă din nou de treabă în zona intersecţiei Mărăşeşti, acolo unde s-au împotmolit.

La reproşul venit din partea viceprimarului Lucian Harşovschi, care a condus comandamentul de gestionare al acestor lucrări, ieri dimineaţă, constructorul a anunţat că, în cele din urmă, a închiriat o altă freză, de capacitate mai mare, cu care să lucreze mai repede, să recupereze timpul pierdut. Asta deoarece utilajul lor performant, cu reglare electronică a nivelului de frezare a asfaltului, nu a mai putut fi pornit, chiar de au fost aduşi să-l repare specialiştii firmei producătoare.

„În două zile va fi gata frezarea zonei din jurul sensului giratoriu de pe Mărăşeşti, apoi se va turna asfaltul, iar la finele săptămânii intenţionăm să turnăm şi stratul de uzură, de la Catedrală până la sensul giratoriu de lângă Colegiul Naţional <Ştefan cel Mare>”, a precizat Elisei Bidu, managerul de lucrări al Victor Construct.

Acesta a adăugat că, în ciuda acestui incident cu defecţiunea frezei, lucrările de modernizare stradală se vor încadra în graficul stabilit, până la finele lunii urmând să încheie tot ce au de făcut pe străzile Mărăşti, Mihai Eminescu dar şi pe bulevardul George Enescu, unde au de refăcut anumite porţiuni pe care s-a lucrat.

Frontul de lucrări pe modernizări stradale se va muta în altă zonă a Sucevei – strada Traian Vuia şi Cernăuţi, precum şi la podul şi pasajul rutier de la Iţcani.

„Important este că de la sfârşitul lunii iulie sucevenii nu vor mai avea disconfort în această zonă centrală, pentru că se va finaliza cu turnarea asfaltului, semnalizarea rutieră şi marcajele aferente, iar în paralel vrem să montăm şi coşurile de gunoi pe bulevardul George Enescu. În acelaşi timp, sucevenii să înţeleagă că trebuie să parcheze conform indicaţiilor grafice pe acele parcări laterale, pentru a se putea circula pe câte două benzi pe fiecare sens de mers”, a concluzionat viceprimarul Lucian Harşovschi.

Lucrările de modernizare stradală din municipiul Suceava fac parte dintr-un proiect cu finanţare europeană, în valoare de aproape 10 milioane de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modernizarea străzilor din zona centrală a Sucevei va fi finalizată până la sfârşitul lunii iulie.
 Vizualizări articol: 1496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modernizarea străzilor din zona centrală a Sucevei va fi finalizată până la sfârşitul lunii iulie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei