Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iul 2015 - Anul XX, nr. 167 (5979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Termen

Lucrările de reabilitare a podului de peste apa Sucevei de la Iţcani vor fi încheiate până pe 15 august

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Restricţiile de circulaţie de pe podul de peste apa Sucevei de la Iţcani, unde se circulă doar pe un sens de mers, când dintr-o parte, când din alta, în funcţie de culoarea semaforului, vor fi menţinute până la jumătatea lunii viitoare.

Reprezentantul firmei Victor Construct, care realizează lucrările respective, în cadrul unui amplu proiect de modernizare stradală, a anunţat ieri, în cadrul comandamentului de gestionare a lucrărilor, că de pe 15 august se va putea circula fără restricţii pe podul de la Iţcani.

Viceprimarul Lucian Harşovschi i-a reproşat că termenul iniţial de finalizare era 1 august.

„Termenul de o lună de zile pentru execuţia lucrării a fost înaintat la primele discuţii, dacă se putea închide traficul rutier total o lună de zile. Varianta aleasă în cele din urmă, cu închidere doar pe jumătate din pod, a fost mai bună pentru municipiu, pentru că se poate circula pe acolo, chiar de se mai stă la semafor. Plus că atunci nu se cunoşteau o serie de probleme neprevăzute în proiect, care s-au constatat după decopertarea podului, fiind necesară şi găsirea soluţiilor adecvate”, a explicat Elisei Bidu, reprezentantul Victor Construct.

Chiar de se va circula fără restricţii pe pod, traficul rutier din zonă tot va fi afectat, pentru că de la 1 august vor începe lucrările şi la pasajul rutier din apropierea acestuia, unde, conform constructorului, sunt necesare minim trei luni pentru a fi făcute lucrările prevăzute în proiect.

„Constructorii spun că le sunt necesare lunile august, septembrie şi octombrie pentru a finaliza lucrările la pasajul CFR de la Iţcani, pentru că sunt mai ample şi necesită închiderea circulaţiei feroviare pe anumite perioade, ceea ce se obţine doar cu acordul SNCFR”, a precizat viceprimarul Harşovschi. Acesta şi-a exprimat îngrijorarea în privinţa faptului că aceste lucrări vor afecta traficul rutier din oraş în luna august, când se întorc acasă mulţi dintre cei plecaţi la muncă peste hotare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de reabilitare a podului de peste apa Sucevei de la Iţcani vor fi încheiate până pe 15 august.
 Vizualizări articol: 1308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările de reabilitare a podului de peste apa Sucevei de la Iţcani vor fi încheiate până pe 15 august0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei