Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iul 2015 - Anul XX, nr. 167 (5979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De zilele oraşului

33 de cupluri de aur din Vatra Dornei au fost premiate de primărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria din Vatra Dornei a organizat o festivitate specială pentru premierea a 33 de cupluri de aur din acest municipiu, care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Ceremonia a avut loc în cadrul Zilelor Dornei, în „Sala oglinzilor” din Primăria Vatra Dornei. Continuând o tradiţie de câţiva ani, primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, le-a înmânat celor 33 de cupluri câte o diplomă şi un premiu în bani din partea Primăriei şi a Consiliului Local, iar la final, toi cei prezenţi au ciocnit o cupă de şampanie. Festivitatea de la Primăria Vatra Dornei a fost una emoţionantă, cele 33 de perechi care au împlinit 50 de ani de căsătorie fiind însoţite la acest moment special de copii, nepoţi şi alţi membri ai familiei. Toate cele 33 de cupluri au fost binecuvântate de un preot, care a oficiat o scurtă slujbă religioasă.

„Sunt gospodarii care au dus greul şi au ştiut să menţină oraşul la un nivel cât mai ridicat. Acest eveniment le este dedicat în totalitate lor şi vrem să le mulţumim pentru  că sunt un exemplu pentru noi şi pentru generaţiile tinere”, a spus Ilie Boncheş. El a remarcat faptul că majoritatea dintre cei premiaţi în cadrul ceremoniei de la primărie sunt persoane care în ultimii 50 de ani au trăit în Vatra Dornei şi au ajutat la creşterea şi dezvoltarea acestui municipiu. „Vreau să le urez multă sănătate şi în calitate de edil al acestui municipiu îmi doresc să-i întâlnesc şi la următoarele aniversări”, a mai spus Ilie Boncheş.

La ceremonie au fost prezenţi întreaga conducere a primăriei şi membri ai Consiliului Local Vatra Dornei. Pentru toţi cei prezenţi, Primăria Vatra Dornei a pregătit şi un scurt program artistic, la care au participat actorul din Iaşi Petrică Ciubotariu şi grupul „Femina” din municipiu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 33 de cupluri de aur din Vatra Dornei au fost premiate de primărie.
 Vizualizări articol: 1533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
33 de cupluri de aur din Vatra Dornei au fost premiate de primărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei