Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iul 2015 - Anul XX, nr. 166 (5978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Apreciere

Premii în valoare de 80.000 de lei pentru elevii, sportivii, profesorii şi antrenorii din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii şi sportivii din Fălticeni care au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi la concursurile sportive, dar şi cadrele didactice care îi îndrumă au fost premiate de autorităţile locale duminică seara, înaintea concertului trupei Holograf.

Performanţele celor aproape 200 de elevi şi 80 de cadre didactice au fost răsplătite cu bani. Fondul de premiere s-a ridicat la 80.000 de lei, din care 50.000 de lei au provenit din bugetul local şi 30.000 de lei din sponsorizări.

“Este un eveniment foarte important pentru municipiul Fălticeni, la care eu personal ţin foarte mult, pentru că este vorba de cei mai valoroşi copii ai noştri de la şcolile gimnaziale şi de la cele trei licee din municipiul Fălticeni, la care se adaugă elevii care s-au remarcat la concursurile sportive. Pentru al treilea an consecutiv Primăria municipiului Fălticeni premiază elevii olimpici, sportivii cu rezultate deosebite în competiţiile naţionale şi internaţionale, şi din acest an premiază şi profesorii, respectiv antrenorii care i-au pregătit pentru a obţine aceste rezultate deosebite. Este o modalitate de recunoaştere a valorilor, de recompensare şi de motivare. În acelaşi timp trebuie să recunoaştem şi să recompensăm munca profesorilor sau a antrenorilor care pregătesc aceşti elevi şi să motivăm interesul lor pentru atingerea unor performanţe notabile”, ne-a spus primarul Cătălin Coman.

Decernarea premiilor a fost făcută de Cătălin Nechifor, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Alexandru Rădulescu, vicepreşedintele aceleiaşi instituţii, deputatul Ioan Stan şi consilierul local Bogdan Muraru, cel care se ocupă din partea Consiliului Local de problemele învăţământului fălticenean.

Cătălin Nechifor a spus că aceste premii în bani pentru elevii cu performanţe deosebite şi pentru profesorii care îi îndrumă sunt o recunoaştere a strădaniei depuse de cei pe care se va baza Fălticeniul în scurt timp.

“Pentru al treilea an consecutiv, la iniţiativa primarului Cătălin Coman, cei mai buni elevi şi sportivi şi cei mai buni profesori sunt felicitaţi şi într-o anumită măsură sunt recompensaţi pentru rezultatele obţinute aici, în faţa întregii comunităţi. Felicitări tuturor celor care au urcat pe această scenă pentru că ei reprezintă învăţământul fălticenean şi cel judeţean, felicitări primarului municipiului pentru că a demonstrat că pentru el şi pentru consilierii locali, primul loc se acordă educaţiei”, a precizat Alexandru Rădulescu.

La rândul său, deputatul Ioan Stan s-a arătat mândru că este contemporan cu cei care au urcat pe scena din centrul municipiului pentru a fi aplaudaţi de miile de spectatori şi că învăţământul fălticenean este stimulat pentru a reveni pe harta celor mai performante şcoli din ţară.

 

Premianţii

Tabelul premianţilor a inclus 12 elevi de la Şcoala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza”, 16 elevi de la Şcoala Gimnazială ”Ion Irimescu”, 9 elevi de la Şcoala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” şi 11 de la Şcoala Gimnazială “Ioan Ciurea”. Colegiul Naţional “Nicu Gane” a avut 51 de elevi premiaţi, Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” a avut 20 de elevi ce s-au remarcat la olimpiade, iar Colegiul ”Vasile Lovinescu” a avut 15 elevi cu rezultate bune şi foarte bune la concursurile naţionale.

Premii în bani au primit şi cei 17 juniori componenţi ai echipelor de volei de la CSS “Nicu Gane”, cei 12 componenţi ai echipei de minivolei, care au devenit, pentru al doilea an consecutiv, campioni naţionali, dar şi 15 canotori, printre care s-au numărat campioni europeni, campioni balcanici şi campioni naţionali.

Listele cu elevii, sportivii şi cadrele didactice care au fost premiate au fost întocmite pe baza tabelelor primite de la unităţile de învăţământ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii în valoare de 80.000 de lei pentru elevii, sportivii, profesorii şi antrenorii din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1328 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premii în valoare de 80.000 de lei pentru elevii, sportivii, profesorii şi antrenorii din Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei