Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iul 2015 - Anul XX, nr. 164 (5976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La Brodina

Şase focuri de armă, pentru prinderea unor contrabandişti care încărcau ţigări într-un autoturism de teren

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe focuri de armă au fost trase de poliţiştii de frontieră de la Brodina, în noaptea de joi spre vineri, pentru prinderea unor contrabandişti care încărcau ţigări într-un autoturism de teren.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, în acea noapte, în jurul orei 23.00, agenţii Sectorului Punctului de Frontieră Brodina i-au observat pe suspecţi în zona frontierei de stat.

Iniţial, i-au somat verbal să stea pe loc, însă văzând că suspecţii o iau la fugă înspre teritoriul ucrainean, agenţii au folosit armamentul din dotare, fiind trase şase focuri de avertisment în plan vertical.

“Nici de această dată bărbaţii nu s-au oprit, fapt pentru care au fost demarate activităţi specifice în vederea depistării persoanelor în cauză, fiind anunţate şi autorităţile statului vecin pentru cercetarea în comun a cazului”, se arată în comunicatul Poliţiei de Frontieră.

La faţa locului, poliţiştii de frontieră au descoperit 15 colete care conţineau ţigări de provenienţă ucraineană. Acestea, împreună cu autoturismul în cauză, au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 7.500 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 75.000 de lei.

“Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale. De asemenea autoturismul, marca Mitsubishi Shogun, cu care urma să fie transportate ţigările, a fost indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor”, a precizat Radu Lungu, purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase focuri de armă, pentru prinderea unor contrabandişti care încărcau ţigări într-un autoturism de teren.
 Vizualizări articol: 2407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şase focuri de armă, pentru prinderea unor contrabandişti care încărcau ţigări într-un autoturism de teren0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei