Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iul 2015 - Anul XX, nr. 164 (5976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

24-26 iulie

Pneuri arse, motoare zgomotoase şi multă adrenalină, la Campionatul Naţional de Drift, etapa a III-a, pe traseul Pojorâta – Rarău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Profesionistă de Drift, în parteneriat cu Grupul de Firme Calcarul, Toyota Suceava şi Shopping City Suceava organizează, în perioada 25-26 iulie, pe sectorul superior al drumului judeţean 175B, care leagă Pojorâta de Vârful Rarău,  Campionatul Naţional de Drift, etapa a III-a. Doar aici sucevenii îi pot vedea în acţiune pe cei mai buni piloţi de drift din România, care-şi vor arăta îndemânarea cu care strunesc sutele de cai putere.

Aproximativ 30 de piloţi din Bucureşti, Braşov, Neamţ, Botoşani, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Baia Mare şi Suceava vor lua startul la cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de Drift, unde curajul şi măiestria piloţilor nu se măsoară în secunde, ci în spectaculozitate. Piloţii care vor evolua în competiţia de la Suceava sunt piloţi experimentaţi, membri ai Federaţiei Române de Drift, participanţi la Campionatul Naţional de Drift, dar şi la etape din Campionatul European. Răzvan Frăţianu, pilotul sucevean care ne reprezintă cu succes în competiţiile de drift naţionale şi internaţionale, va concura cu BMW E36 M3 turbo de 640 CP complet modificat pentru drift, respectând normele europene din divizia profesionistă. Acesta deţine în palmares titlul de Campion Naţional 2011 şi două titluri de Vicecampion Naţional în 2012 şi 2014.

Pe circuit îi mai puteţi admira şi pe alţi piloţi suceveni: Andrei Troaşe – Nissan Skyline de 550 CP, Bogdan Pădurariu – Audi Urquattro de 550 CP, convertit la tracţiune spate, Mihai Maxim – BMW E36 2,5 Turbo de 400 CP, cât şi pe piloţii Audio Class Drift Team. Nu în ultimul rând, piloţi renumiţi din Bucureşti, printre care Călin Ciortan, multiplu Campion Naţional, Dobre Nicolae – unul din cei mai agresivi piloţi din ţară, Sorin Ene (HAI), Marius Mitrache (KNS) vor fi şi ei prezenţi la acest eveniment.

Vineri, 24 iulie, spectatorii sunt aşteptaţi pe esplanada Casei de Cultura din municipiul Câmpulung Moldovenesc, începând cu ora 17:00, pentru a admira maşinile de concurs şi pentru a participa la prezentarea piloţilor. Sâmbătă, 25 iulie: între orele 08:00-13:00 – antrenamente libere, 13:00-15:00 – pauza competiţională – drum deschis circulaţiei publice, 15:00-20:00 – antrenamente şi sesiune de calificări; duminică, 26 iulie: între orele 08:00-13:00 – antrenamente libere, 13:00-15:00 – pauză competiţională – drum deschis circulaţiei publice, 15:00-20:00 – antrenamente şi Top 16 – Finalele.

Sponsorii competiţiei sunt Grupul de firme Calcarul SA, Domeniul Cerbilor, Aquarius Center, Nordica Pavimente, Doxar Grup, Toyota Suceava, Depozitul de Folie şi Parbriz Center.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pneuri arse, motoare zgomotoase şi multă adrenalină, la Campionatul Naţional de Drift, etapa a III-a, pe traseul Pojorâta – Rarău.
 Vizualizări articol: 1807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pneuri arse, motoare zgomotoase şi multă adrenalină, la Campionatul Naţional de Drift, etapa a III-a, pe traseul Pojorâta – Rarău0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei