Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 iul 2015 - Anul XX, nr. 163 (5975)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Crimă Organizată

Cocaină şi pastile de ecstasy, pe piaţa din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ implicat într-o reţea de trafic de droguri de mare risc a fost săltat în urmă cu două zile dintr-un imobil de pe raza municipiului Suceava, unde respectivul se mutase de puţină vreme, în cadrul unei acţiuni a procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Maramureş.

În cadrul acţiunii respective au fost efectuate nu mai puţin de 14 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Maramureş, Suceava, Bihor, Vaslui şi Satu Mare.

La Suceava, susţin surse judiciare, s-ar fi efectuat o singură percheziţie, cea în urma căreia a fost săltat şi dus la audieri unul dintre inculpaţi.

Potrivit unui comunicat al anchetatorilor, suspecţii duşi la audieri sunt Graţian Cosmin Precup, Cristian Vasile Butean, Constantin Vlăduţ Bălăuţă, Andrei Mihai Bălăuţă şi Dumitru Răzvan Onciu, acuzaţi că „în perioada martie-iulie 2015, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, au procurat din străinătate diverse cantităţi de cocaină şi pastile MDMA (ecstasy) pe care aceştia le-au introdus în România şi le-au distribuit fie direct, fie prin intermediari unor cercuri extinse de consumatori de pe raza judeţelor Maramureş, Cluj, Bihor, Satu Mare, Suceava”.

Doi dintre inculpaţi, fraţii Bălăuţă, mai arată anchetatorii, au creat legături cu traficanţi din alte ţări europene, cât şi din America Latină, aderând la activitatea de criminalitate organizată a unor reţele transfrontaliere de trafic internaţional de droguri cu potenţial ridicat de periculozitate (cocaină şi comprimate MDMA).

Procurorii DIICOT precizează că suspecţii ofereau spre vânzare cantităţi importante de droguri. La o singură tranzacţie ofereau cel puţin 10 grame de cocaină cu sume variind între 80-100 de lei pe gram. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, au fost depistate şi ridicate 964 de pastile de ecstasy şi un gram de canabis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cocaină şi pastile de ecstasy, pe piaţa din Suceava.
 Vizualizări articol: 3363 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cocaină şi pastile de ecstasy, pe piaţa din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei