Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iul 2015 - Anul XX, nr. 162 (5974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Gălăneşti

Două gospodării distruse de un incendiu izbucnit de la un cablu electric

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu a cuprins marţi după-amiază două gospodării de pe raza comunei Gălăneşti, la faţa locului fiind trimise nu mai puţin de opt autospeciale de pompieri şi două ambulanţe SMURD.

Incendiul a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava în jurul orei 14.30, pentru stingerea flăcărilor intervenind efective de pompieri de la Rădăuţi, Vicovu de Sus, Frătăuţii Vechi, Bilca şi Gălăneşti.

La apelul 112 s-a anunţat iniţial că arde un depozit de furaje, însă la faţa locului s-a constatat că flăcările cuprinseseră construcţii din două gospodării învecinate.

Flăcările au izbucnit de la un cablu electric neizolat corespunzător din gospodăria lui Vasile Ş., în vârstă de 64 de ani, şi s-au extins la gospodăria vecinului, Mircea I., în vârstă de 70 de ani, ameninţând să se propage la casele de locuit şi la o altă proprietate din zonă.
Incendiul a fost lichidat în jurul orei 18.00, în cazul primului proprietar fiind distrus acoperişul bucătăriei de vară pe aproximativ 80 de metri pătraţi, grajdul şi două garaje, pe aproape 300 de metri pătraţi, circa zece tone de fân şi zece metri cubi lemn de foc. De asemenea, s-au degradat pereţii bucătăriei de vară pe 200 de metri pătraţi, obiecte de mobilier, unelte şi utilaje de agricole.
Celui de-al doilea proprietar i-au ars adăpostul de animale şi bucătăria de vară pe 350 de metri pătraţi şi circa zece metri cubi lemn de foc. Pagubele au constat şi în degradarea pereţilor bucătăriei pe 120 de metri pătraţi, a planşeului din lemn pe aceeaşi suprafaţă, a obiecte electronice şi electrocasnice. În incendiu au pierit şi 50 de porumbei.
„Pe timpul intervenţiei, un echipaj al pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical unei femei în vârstă de 65 de ani (proprietara gospodăriei învecinate), care a acuzat o stare de lipotimie şi atac de panică”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava, precizându-se că victima a fost transportată la spitalul din Rădăuţi, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două gospodării distruse de un incendiu izbucnit de la un cablu electric.
 Vizualizări articol: 1378 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două gospodării distruse de un incendiu izbucnit de la un cablu electric0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei