Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iul 2015 - Anul XX, nr. 162 (5974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Dedeman îşi menţine oferta de a amenaja gratuit un teren de tenis modern în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii vor putea juca tenis pe un teren modern, care va fi amenajat gratuit de compania Dedeman, chiar dacă proiectul de amenajare a acestuia în incinta unui liceu din cartierul Zamca a fost blocat din cauza protestelor locatarilor din zonă, nemulţumiţi că urmau să fie tăiaţi mai mulţi arbori fructiferi din incinta unităţii de învăţământ.

În urma discuţiilor purtate de primarul Sucevei, Ion Lungu, cu preşedintele companiei Dedeman, Dragoş Pavăl, acesta a menţinut oferta de a amenaja gratuit terenul de tenis în Suceava, chiar de, conform parteneriatului încheiat cu cea mai bine cotată jucătoare de tenis din România, Simona Halep, inaugurarea terenului trebuia făcută în aceeaşi zi cu deschiderea noului magazin.

„La inaugurarea noului magazin Dedeman am discutat cu preşedintele companiei, Dragoş Pavăl, care şi-a menţinut oferta de a face terenul de tenis la Suceava. Cum locaţia iniţial stabilită, din incinta Colegiului de Tehnică Alimentară, nu mai este valabilă, am încercat să găsim altă locaţie”, a spus Ion Lungu.

Deocamdată, principala variantă pentru amenajarea terenului de tenis modern, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, este Colegiul Naţional „Petru Rareş”, unde, cel puţin la nivel de intenţie, există deschiderea necesară punerii în aplicare a proiectului.

„Am avut deja o discuţie de principiu cu conducerea Colegiului Naţional <Petru Rareş>, am trimis specialiştii din primărie să vadă în teren dacă este posibilă amenajarea acestui teren de tenis acolo”, a precizat edilul sucevean, care a spus că problema trebuie analizată bine, ca nu cumva activitatea de pe terenul de tenis să afecteze desfăşurarea orelor de curs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dedeman îşi menţine oferta de a amenaja gratuit un teren de tenis modern în Suceava.
 Vizualizări articol: 2321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dedeman îşi menţine oferta de a amenaja gratuit un teren de tenis modern în Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ***specialiştii din primărie*** trimis de
(16 iul 2015, 14:48:32
Si care ar fi acesti "specialisti din primarie", ma rog?
Ca eu personal, prin prisma serviciului, cunosc vre-o cativa....... betivi ordinari cu mapa in brate, spagari nesimtiti care pt 50-100 lei elibereaza orice fel de act, indiferent de ce restante ai la impozit sau indiferent de amenzi .....
Astia sunt specialistii? Taranoi care cu greu au terminat un liceu agricol....sau poate nici pe ala...
HAI SA FIM SERIOSI .......
2.   O solutie. trimis de
(16 iul 2015, 15:09:02
Pe George Enescu este scola 8, Gradinita si Caminul Guliver.
In spate, e o tarla, care se vede f bine din google earth (pt specialisti primariei).
Doar la Gen 8 ar fi 80 x 25 metri.
Daca se iau in considerare si celelalte locatii, ar fi cam 180 m x 80 m.
Fara a mai mentiona ca de exemplu la camin spatiul de 15 m x 20 m e folosit pentru parcarea masinilor smecherilor care au "bunavointa" conducerii si chei de la lacatul portii. Sa aiba contracte de inchiriere? Posibil, dar evident un teren de tenis ar fi mult mai OK. Plus ca e facut MOKA.

2.1  RE: O solutie. trimis de
(16 iul 2015, 22:16:52
"Dacat" teren, mai bine "specialistii" de la Primarie acceptau ca marile centre, adica sandramale "sponsorizau" realizarea inca a unei benzi de mers spre bj. E criminal traficul in zona aia. Cica, tot pe acolo se va deschide inca vreo "sandramalutza" iar traficul va fi "frumos, elegant, cat de cat" . Pe toti greii astia aflati acolo chiar nu ii duce capul ? Deja stim ce "specialisti" avem la Primarie. De la ei nu poti cere sa aiba ochi de "comersant" ca nu-i duce capul. S-a focusat tot comertul acolo, iar clientii pierd in primul rand timp, bani pe benzina si mai ales nervi. Prea curand nu o sa merg pe acolo cu masina pt. ca nu se merita. Timp, bani pierduti pe benzina, iar nervii si-i stapaneste fiecare cum stie mai bine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei