Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iul 2015 - Anul XX, nr. 162 (5974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parteneriat

Cinematograful Primăriei Suceava are nevoie de operator de cinema

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Contractul pentru dotarea cinematografului modern care va funcţiona în cadrul Centrului Cultural Bucovina, clădire realizată de Primăria Suceava cu o investiţie de peste 3 milioane de euro, va fi semnat astăzi, cu firma Avitech Co Bucureşti, câştigătoare a licitaţiei organizate de municipalitatea suceveană.

Semnarea contractului este posibilă ca urmare a deciziei Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, în privinţa contestaţiei depuse de o firmă concurentă.

„Asta ne dă speranţe că în septembrie vom putea inaugura Centrul Cultural Bucovina, inclusiv cu cinematograful modern. Suntem la faza în care căutăm un operator pentru cinematograful modern, dar pentru asta trebuie îndeplinite toate procedurile necesare, să avem o clasificare a sălii din partea Centrului Naţional de Cinematografie”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Sala de cinema va fi dotată cu instalaţii electrice şi ecran 3D cu rezoluţie 4K, dar municipalitatea suceveană nu are cum să se ocupe de achiziţia de filme şi de rularea acestora, această activitate urmând să fie încredinţată unui operator extern, care are acest obiect de activitate.

Nu în ultimul rând, în clădirea nou creată ar urma să funcţioneze şi Direcţia de Cultură a Primăriei Suceava, dar pentru ca aceasta să fie funcţională este necesară angajarea de personal, ceea ce nu se poate face până nu va fi obţinută o aprobare din partea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinematograful Primăriei Suceava are nevoie de operator de cinema.
 Vizualizări articol: 3922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Cinematograful Primăriei Suceava are nevoie de operator de cinema2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(16 iul 2015, 17:43:02
O monstruozitate arhitectonica ,,capodopera,, unui cretin de arhitect, cat poate fi de hidos acest cinema , intre doua capodopere arhitecturale Liceul Stefan si Biserica ....ctitorie a voievodului Stefan cel Mare ? Oare acest individ este mandru de ceea ce a facut?
2.   Proiectul cladirii are ceva "natang" sereist trimis de
(16 iul 2015, 22:53:02
Si serei-ul are o hidosenie arhitectonica la nivel national adica sediul lor. Cica asta e arhitectura momentului, "sa bagi" sticla peste ceva ce este clasic si sa lasi neschimbata doar fatada cea veche.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei