Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iul 2015 - Anul XX, nr. 162 (5974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adusă la poliţie

A apărut sacoşa cu 20.000 de euro şi 5.000 de lire sterline, pierdută la mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sacoşa pierdută luni seară în incinta Iulius Mall Suceava, în care se aflau 20.000 de euro şi 5.000 de lire sterline, a fost adusă miercuri dimineaţă la poliţie, după ce presa locală a mediatizat evenimentul.

De altfel, persoana care a venit cu sacoşa a declarat că a citit şi în ziare despre banii pierduţi la mall şi a venit imediat la poliţie.

Luni seară, un tânăr în vârstă de 35 de ani, Laurenţiu P., originar din municipiul Suceava, dar cu domiciliul în Bucureşti, unde lucrează ca bodyguard, a mers împreună cu un prieten şi copilul acestuia din urmă la Iulius Mall Suceava.

La un moment dat, s-a dus până în parcarea mallului, unde s-a întâlnit cu un alt prieten, tot sucevean, dar stabilit la Londra. Acesta din urmă i-a dat cei 20.000 de euro şi 5.000 de lire sterline, pentru a duce banii respectivi unei cunoştinţe de la Bucureşti.

Laurenţiu P. a luat banii, i-a pus într-o sacoşă albă în care avea mai multe tricouri, şi s-a întors în mall, la un spaţiu de joacă, unde se aflau prietenul său şi copilul. A mai stat o perioadă prin mall, după care a plecat, fără sacoşa cu bani însă, pe care a uitat-o pe o masă de sticlă din apropierea spaţiului de joacă. Şi-a adus aminte în jurul orei 21.45 de bani, şi-a dat seama că i-a uitat, s-a întors urgent la mall, însă nici urmă de sacoşă.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani s-a dus imediat la poliţie şi le-a povestit totul judiciariştilor. Aceştia din urmă au cerut în aceeaşi seară imaginile surprinse de pe camerele de supraveghere video de la Iulius Mall şi au constatat că sacoşa doldora de bani a fost luată de o femeie care era însoţită de copiii ei.

 

Ce au declarat cei care au găsit sacoşa cu bani

Ieri dimineaţă, în jurul orei 9.00, la sediul Poliţiei municipiului Suceava s-a prezentat soţul femeii care apărea în imaginile camerelor de supraveghere video luând sacoşa cu bani.

Bărbatul, dintr-o comună limitrofă municipiului Suceava, a declarat că în acea zi au venit până la spital, iar apoi s-au dus până în mall. Era aproape de ora închiderii, când soţia sa a găsit sacoşa uitată pe o masă din mall. S-a uitat în ea, povesteşte bărbatul, a văzut că sunt nişte tricouri şi a crezut că le-a lăsat cineva pentru cei mai nevoiaşi.

Abia când au ajuns acasă au realizat că în sacoşă, printre tricouri, într-o bucată de hârtie se află teancul de bancnote de euro şi lire sterline.

Bărbatul, care a cerut ca identitatea sa să nu fie făcută publică, a mai spus că nici prin cap nu le-a trecut să-şi însuşească acei bani.

Poliţiştii spun că, în cazul în care nu ar fi predat cei 20.000 de euro şi 5.000 de lire sterline, oricum i-ar fi găsit, în imaginile video de la mall fiind identificată şi maşina cu care cei doi soţi şi copiii lor au plecat din parcare.

Potrivit legislaţiei, dacă nu ar fi predat în termen de 10 zile sacoşa cu bani, cei doi soţi s-ar fi ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de însuşire a bunului găsit. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A apărut sacoşa cu 20.000 de euro şi 5.000 de lire sterline, pierdută la mall.
 Vizualizări articol: 7771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 15 voturi
A apărut sacoşa cu 20.000 de euro şi 5.000 de lire sterline, pierdută la mall4.7515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(16 iul 2015, 17:47:08
Sigur acei bani erau bani munciti, altfel nu se explica faptul cu cata superficialitate au tratat acei indivizi problema):
2.   Noroc mare... trimis de
(17 iul 2015, 03:00:08
Noroc de articolul din "monitorul"... l-a citit s-a speriat si i-a returnat... ce mangleala..a crezut ca sunt haine pentru nevoiasi... pai tu mergi la mall sa te uiti prin plasele altora sa vezi daca ti-a lasat cineva ceva de pomana?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei