Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iul 2015 - Anul XX, nr. 162 (5974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carieră didactică

62 de profesori suceveni au absentat de la concursul de titularizare în învăţământul preuniversitar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

62 de profesori au absentat miercuri, 15 iulie, de la concursul naţional de titularizare în învăţământul preuniversitar. Iniţial, la acest concurs s-au înscris 627 de profesori, însă 42 dintre candidaţi s-au retras în timpul concursului. Nici unul dintre candidaţi nu a fost eliminat în timpul examenului. Conform datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, 523 de lucrări scrise vor fi transportate în zece centre zonale de evaluare, stabilite de Ministerul Educaţiei. Concursul de titularizare constă în probă practică sau inspecţie specială la clasă şi probă scrisă. În intervalul 22-25 mai a avut loc validarea dosarelor candidaţilor. În perioada 27 mai – 26 iunie s-au desfăşurat inspecţiile şi probele orale, examenul scris având loc miercuri, 15 iulie.

Rezultatele iniţiale se vor afişa pe 20 iulie, iar contestaţiile se vor depune pe 20 şi 21 iulie. Notele finale vor fi făcute publice pe 24 iulie. Din 31 iulie încep şedinţele publice de repartiţie pe posturi. Pe 27 şi 28 iulie va avea loc repartizarea candidaţilor cu media de minimum 7 la concursul din sesiunea 2015, pe posturi vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioada nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare. Nota obţinută la proba practică sau la inspecţia specială la clasă are o pondere de 25% în media de repartizare. Nota obţinută la proba scrisă are o pondere de 75% în media de repartizare. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la cea practică sau la inspecţia specială la clasă. Cei care vor obţine note mai mici de 7 vor putea ocupa un post de suplinitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 62 de profesori suceveni au absentat de la concursul de titularizare în învăţământul preuniversitar.
 Vizualizări articol: 1570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
62 de profesori suceveni au absentat de la concursul de titularizare în învăţământul preuniversitar3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei