Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 iul 2015 - Anul XX, nr. 158 (5970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Management

Inginerul Ianovici a preluat conducerea DSP Suceava ”pentru a persevera intelectual”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul director al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Andrei Ianovici, şi-a preluat ieri mandatul de director executiv al instituţiei. În prima sa conferinţă de presă, organizată cu acest prilej, tânărul director a anunţat că în noua sa calitate are ”dorinţa de dezvoltare a capacităţilor intelectuale în cadrul DSP”.

Întrebat ce îl recomandă pentru funcţia în care a fost numit, la doar 26 de ani, Andrei Ianovici a răspuns: ”Am fost ferm convins dintotdeauna că am anumite capacităţi şi am dorinţa de a-mi dezvolta capacitatea intelectuală în cadrul DSP”. Printre ”capacităţile” pe care consideră că le are pentru a conduce una dintre cele mai importante instituţii ale statului, şeful DSP a nominalizat spiritul de echipă şi abilităţile de management pe care le va proba până la sfârşitul mandatului.

În ceea ce priveşte studiile şi experienţa, Ianovici a absolvit, în anul 2012, Facultatea de Ingineria Produselor Alimentare, specializarea Control şi expertiza produselor alimentare, din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti. El a precizat că, după absolvire, a fost director de vânzări la un magazin, apoi a lucrat la Primăria Fălticeni, la unitatea pentru monitorizarea serviciilor comunitare de utilitate publică. Din septembrie 2014 a fost angajat ca inspector în corpul de control al DSP. Angajarea la DSP, despre care fostul director Ludovic Abiţei ne-a declarat că el a făcut-o, la solicitarea insistentă a secretarului de stat din Ministerul Sănătăţii Alin Tucmeanu, Andrei Ianovici a spus că s-a făcut ”în urma unui concurs”.

 

Directorul DSP afirmă că nu-l cunoaşte pe secretarul de stat care l-a numit în funcţie

Despre proiectul său de management pentru Direcţia de Sănătate Publică, inginerul Ianovici nu a putut să dea prea multe detalii: ”Mi-am propus să perseverez din punct de vedere intelectual şi, cu echipa de aici, să facem o imagine plăcută instituţiei. Îmi doresc să fac performanţă”. De asemenea, el a anunţat va mai face unele ”completări” la ”anumite structuri din cadrul DSP”, în mod special în structura Comitetului Director.

Întrebat asupra relaţiei pe care o are cu secretarul de stat Alin Tucmeanu, cel care l-a numit şi în funcţia de director, şeful DSP a spus că nu-l cunoaşte personal, dar, din verificările noastre, cel puţin pe Facebook cei doi sunt prieteni. Totodată, el a spus că nu ştie ca Tucmeanu să fi făcut presiuni asupra fostului director, doctorul Ludovic Abiţei, ca acesta să-l angajeze sau să demisioneze. ”Am avut o discuţie cu domnul doctor Abiţei şi mi-a spus că nu este deranjat de această schimbare. Dânsul a trebuit să înţeleagă că pe cele două compartimente – de control şi de conducere - trebuie să fie două persoane distincte pentru a se face performanţă”, a afirmat Andrei Ianovici.

Reamintim că doctorul Abiţei, care a condus DSP în ultimii cinci ani, a revenit pe funcţia de inspector-şef, ocupată anterior, şi care a fost vacantă în această perioadă, după ce a demisionat din funcţia de director ”la presiunile secretarului de stat Alin Tucmeanu”, după cum ne-a declarat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inginerul Ianovici a preluat conducerea DSP Suceava ”pentru a persevera intelectual”.
 Vizualizări articol: 4567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Inginerul Ianovici a preluat conducerea DSP Suceava ”pentru a persevera intelectual”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine! trimis de
(11 iul 2015, 11:08:28
Rusine domnule PSEUDODIRECTOR! Pe filiera politica ai fost pus, pe filiera politica te vei face de ras!!! Astfel de oameni ca dumneata au adus societatea asta in halul in care e! Ce-ti doresc... e lesne de inteles, nu?
2.   CONSTATARE trimis de
(11 iul 2015, 15:42:19
TREBUIE ELIBERATE AVIZELE DE LA DSP PTR,, ABERATIUNEA'' DE PE MESTECANIS!
SLUGOAIELE CARE IMITA MAFIA,NU TOTI AU FACUT PLECACIUNILE LA TIMP,PROBABIL SPAGA A FOST DATA IN RATE.DACA ,,INFAPTUIREA'' DE PE RAPA NU VA MAI AVEA LOC,SPAGA VA TREBUI RETURNATA SI VOR URMA PROBABIL SI UNELE DEZVALUIRI DELOC COMODE PTR CEI CE AU PUS BOTU' LA ATENTATATUL LA SANATATEA PUBLICA.
MOMENTAN AVEM UN PIC DE TREABA CU UNELE PERIMETRE MINIERE,DAR VOM REVENI CU NOI ASPECTE IN PRIVINTA,,ABERATIUNII'' DE PE RAPA.
3.   COMPLETARE trimis de
(11 iul 2015, 15:45:15
PRINTRE PICATURI,MAI VEDEM SI CE AVERI AU UNELE,,SAGETI'' DINAINTE ,,POSTATE'' IN FUNCTII PRIN GUBERNA SI CE INVESTITII MAI FAC PE ACASA PE LA ,,TEARA''???
4.   PTR. ,,PRETENU' trimis de
(11 iul 2015, 17:04:13
INFO-IMBURLANITII TAI SECRETI,AU MAI AFLAT CEVA DESPRE CONTURILE ASCUNSE IN ,,BRISTOLU',,DE LA ROMA???...!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei