Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iul 2015 - Anul XX, nr. 155 (5967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Smiley şi Ruby vor concerta la ediţia de anul acesta a Zilelor Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oraşul Gura Humorului va găzdui la finalul acestei săptămâni ediţia a XI-a a Zilelor Humorului. Evenimentul, cunoscut şi ca „festivalul festivalurilor în inima Bucovinei”, va avea loc în perioada 9 – 12 iulie, programul fiind destinat tuturor categoriilor de vârstă, cuprinzând activităţi care celebrează talentul, determinarea, performanţa, dragostea şi implicarea.

Zilele Humorului vor debuta joi, 9 iulie 2015, la ora 13:00, cu nunta de aur a cuplurilor humorene care au împlinit 50 de ani de căsătorie, eveniment ce se va desfăşura la Catedrala Adormirea Maicii Domnului din centrul oraşului. Seara, de la ora 19:00, pe scena mare amplasată în Parcul Ariniş vor performa tinere talente humorene într-un spectacol intitulat „Humorenii talentaţi”, spectacol care aduce împreună muzica şi dansul, tradiţia şi modernitatea.

Vineri, de la ora 16:00, la Muzeul Obiceiurilor Populare va avea loc deschiderea oficială a ediţiei a XXV-a a Festivalului internaţional de grafică satirică şi literatură umoristică „Umor… la Gura Humorului”. Pe tot parcursul festivalului, în Parcul Central va avea loc, între orele 9:00-20:00, Târgul meşteşugarilor, iar pe esplanada muzeului vor fi organizate ateliere de grafică satirică. De asemenea, în interiorul muzeului va fi organizat Salonul de Caricatură, în timp ce la Casa de Cultură va putea fi vizionată o expoziţie a afişelor ediţiilor anterioare ale Festivalului "Umor ... la Gura Humorului".

În zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, la Casa de Cultură vor fi proiectate, de la ora 19:00, o serie de filme româneşti de comedie, printre care Asfalt Tango (regia Nae Caranfil), Funeralii fericite (regia Horaţiu Mălăele) şi Amintiri din Epoca de Aur (regia Cristian Mungiu).

Potrivit organizatorilor, tradiţia şi folclorul vor fi, la rândul lor, sărbătorite la nivel înalt. Astfel, vineri, de la ora 22:00, la Hanul Ariniş va fi organizat un Bal al Gospodarilor, iar sâmbătă, de la ora 16:00, un spectacol folcloric humorean care va avea loc pe scena mare din Parcul Ariniş. Duminică, de la ora 15:00 va avea loc, tot pe scena mare din Parcul Ariniş, spectacolul folcloric aniversar „Alexandru Brădăţan −10 de ani de cântec”. Ambasador al cântecului şi tradiţiei bucovinene, Alexandru Brădăţan împlineşte anul acesta 10 ani de carieră, iar alături de alţi zece invitaţi de seamă, artistul va încânta publicul printr-un spectacol de excepţie.

 

Concurenţi din 14 ţări vor participa la Festivalul internaţional de muzică pentru tineret Euroritm

Duminică, de la ora 14:00, pe stadionul din oraş va avea loc o paradă a câinilor ciobăneşti de Bucovina şi a cailor de rasă, fiind organizat şi un concurs de tracţiune. Tot duminică, la ora 10:00, în sălile de expoziţie ale Casei de Cultură vor avea loc vernisajele a două expoziţii de artă, cea de acuarelă a pictorului Radu Bercea şi cea realizată in memoriam George Gavrilean, un alt reputat pictor humorean.

Talentul şi performanţa vor fi premiate duminică începând cu ora 11:00, când, tot la Casa de Cultură, vor avea loc Festivitatea de premiere a ediţiei a XXV-a a festivalului "Umor... la Gura Humorului" şi Gala olimpicilor humoreni.

Tot de Zilele Humorului va avea loc şi Festivalul internaţional de muzică pentru tineret Euroritm, la care vor participa concurenţi din 14 ţări: Suedia, Ucraina, Malta, Bulgaria, Turcia, Republica Moldova, Kazakhstan, Belarus, Georgia, Azerbaijan, Kyrgyzstan, România.

Fiecare seară de festival se va încheia cu o serie de concerte extraordinare ale unor artişti consacraţi, care vor avea loc pe scena mare din Parcul Ariniş. Vineri, de la ora 21:30 vor începe recitalurile susţinute de KIRRa şi Smiley, în timp ce sâmbătă, de la aceeaşi oră, vor cânta Maxim şi Ruby. Duminică seara, de la ora 21:30, pe scena din parcul Ariniş vor urca Tatyana Kim, câştigătoarea ediţiei de anul trecut a concursului Euroritm şi Orchestra mundiColour, dirijată de Daniel Jinga. Zilele Humorului se vor încheia duminică seara cu un spectacol de lasere şi artificii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Smiley şi Ruby vor concerta la ediţia de anul acesta a Zilelor Humorului.
 Vizualizări articol: 2460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Smiley şi Ruby vor concerta la ediţia de anul acesta a Zilelor Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei