Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iul 2015 - Anul XX, nr. 155 (5967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandal la Şcheia

Copil de 9 luni luat cu forţa, noaptea, din braţele mamei sale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi din comuna Şcheia sunt cercetaţi penal după ce în urmă cu câteva zile au fost protagoniştii unui scandal de amploare, răpind un copil de 9 luni din braţele mamei sale şi lovind cu maşina cu care încercau să fugă autospeciala poliţiştilor trimişi să intervină la faţa locului.

Evenimentul nu a fost mediatizat de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, însă, din informaţiile pe care le-am obţinut, scandalul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în noaptea de 2 spre 3 iulie, implicaţi fiind Vasile Munga (31 de ani) şi Elvis Rostaş (27 de ani), ambii din comuna Şcheia.

 

Au încercat să le răpească pe mamă şi pe fetiţă

Potrivit scenariului conturat de anchetatori, joia trecută, în jurul orei 22.00, Munga şi Rostaş au pătruns fără drept în curtea unui consătean, unde locuia efectiv soţia primului dintre suspecţi, împreună cu fiica celor doi, o fetiţă de numai 9 luni. Cei doi au bătut la uşă şi i-au cerut femeii să-i lase să intre, însă la refuzul acesteia au spart un geam cu o cărămidă, au intrat în casă şi au luat-o la bătaie pe mama fetiţei. Apoi, arată anchetatorii, cei doi le-au luat pe femeie şi pe fetiţa acesteia, pe mamă încercând să o bage cu forţa într-un autoturism Audi A6, deţinut şi folosit de Vasile Munga. Acesta din urmă încerca să-şi ducă cu forţa soţia şi copilul înapoi la locuinţa sa.

Femeia a fost salvată din mâinile agresorilor de două surori care au intervenit după ce au auzit strigătele de ajutor ale victimei, cele două fiind agresate la rândul lor de cei doi indivizi. Munga şi Rostaş s-au urcat apoi cu fetiţa de 9 luni în maşina lor şi au dat să plece de la faţa locului, moment în care au apărut şi poliţiştii. În timp ce Vasile Munga efectua manevra de mers înapoi, a lovit cu autoturismul Audi autospeciala echipajului de poliţie. În urma tamponării, pragul din partea dreaptă şi portiera dreapta faţă a maşinii de poliţie au suferit avarii.

 

Mama unuia dintre agresori a predat copilul în aceeaşi noapte

Suspecţii au reuşit să plece cu fetiţa de la faţa locului, autoturismul lui Vasile Munga fiind găsit ulterior în curtea unui alt sătean din Şcheia.

În aceeaşi noapte, după ce mai mulţi poliţiştii au plecat pe urmele agresorilor, fetiţa în vârstă de 9 luni a fost înapoiată de mama lui Vasile Munga.

Mama minorei a fost consultată de medici, stabilindu-se că în urma agresiunii din acea noapte are nevoie de 11-12 zile de îngrijiri medicale.

Anchetatorii au pus în mişcare acţiunea penală faţă de cei doi inculpaţi, ambii cu antecedente penale, acuzaţi de mai multe infracţiuni, printre care lipsire de libertate.

Vasile Munga a mai fost arestat preventiv, fiind cercetat şi condamnat pentru numeroase fapte, de la furturi la infracţiuni cu violenţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil de 9 luni luat cu forţa, noaptea, din braţele mamei sale.
 Vizualizări articol: 3910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Copil de 9 luni luat cu forţa, noaptea, din braţele mamei sale1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ???????????? trimis de
( 8 iul 2015, 12:30:07
DE STRIGAT LA CER!!!!!!!!!!UNDE TRAIM OARE IN VESTUL SALBATIC????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei