Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iun 2015 - Anul XX, nr. 146 (5958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Accident cu final tragic

Un mort şi trei răniţi, din aceeaşi familie, după o depăşire imprudentă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit, iar alţi trei oameni, membri ai familiei sale, au fost răniţi, după un accident rutier petrecut din cauza unei depăşiri imprudente a şoferului care a decedat. Tragedia s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 8.00, pe DJ 174, pe raza satului Plaiu Şarului, comuna Şaru Dornei.

Ioan Ortuanu, bărbatul care a murit, localnic din Şaru Dornei, conducea un autoturism VV Golf, pe direcţia Şaru Dornei către Vatra Dornei. Alături de el, în maşină, se mai aflau soţia, fiul şi fiica sa, precum şi un nepot în vârstă de 11 ani.

 

A intrat în depăşirea unui tractor, fără a observa la timp maşina care venea din sens opus

Din ancheta ofiţerilor de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Vatra Dornei rezultă că şoferul autoturismului VW a intrat în depăşirea unui tractor care circula în faţa sa, pătrunzând pe sensul opus, de unde venea regulamentar un autoturism Smart, condus de o femeie din Botoşani. Impactul nu a mai putut fi evitat, cele două maşini ciocnindu-se frontal.

La faţa locului a intervenit echipajul de Descarcerare al Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, care l-a găsit încarcerat pe bărbatul în vârstă de 63 de ani. Acesta a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei. Din păcate, în jurul orei 9.30, acesta a decedat. Medicii bănuiau că acesta a suferit un traumatism sever la cap, pacientul neavând alte leziuni vizibile pe suprafaţa corpului. Cauza exactă a morţii va fi stabilită în urma necropsiei care va fi efectuată astăzi.

Leziuni grave a suferit şi soţia conducătorului auto, Dafina Ortuanu, în vârstă de 52 de ani. Aceasta avea o fractură deschisă la femurul stâng, cu traiect intraarticular, fiind transferată la Spitalul Judeţean Suceava. Medicii au estimat că aceasta va avea nevoie de cel puţin 55-60 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu apar complicaţii. În urma accidentului rutier au mai suferit leziuni uşoare fiul celor doi, în vârstă de 27 de ani, şi copilul de 11 ani. Femeia care se afla la volanul maşinii Smart a scăpat doar cu o contuzie uşoară.

 

Familie lovită, parcă, de un blestem al accidentelor

Familia implicată în tragedia de ieri pare a fi lovită de un blestem al accidentelor rutiere. Tânărul în vârstă de 27 de ani care se afla în autoturismul VW Golf, pasager pe scaunul din dreapta faţă, are o infirmitate cu care a rămas în urma unui alt accident rutier în care a fost implicat acum câţiva ani.

Tatăl său a fost şofer profesionist şi cunoştea foarte bine drumul judeţean de pe raza localităţii de domiciliu. Din păcate, o eroare de fracţiune de secundă a fost suficientă pentru a se petrecere o nenorocire.

 

Trei morţi în accidente, la Şaru Dornei, într-o lună de zile 

Accidentul de ieri s-a înregistrat la fix o lună de zile după un alt grav accident petrecut tot pe raza comunei Şaru Dornei.

Pe 26 mai,  în localitatea Neagra Şarului, comuna Şaru Dornei, doi localnici şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a zburat pur şi simplu de pe şosea. Un bărbat în vârstă de 65 de ani şi consoarta sa, de 53 de ani, care se deplasau cu un VW Passat, au murit după ce maşina a trecut printr-un gard şi s-a zdrobit de peretele unei bucătării de vară. Accidentul s-a petrecut după ce şoferul în vârstă de 65 de ani a scăpat maşina de sub control, pe fondul vitezei, la ieşirea dintr-o curbă periculoasă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un mort şi trei răniţi, din aceeaşi familie, după o depăşire imprudentă.
 Vizualizări articol: 5027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un mort şi trei răniţi, din aceeaşi familie, după o depăşire imprudentă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domnilor de la DNA, se aude ceva si pe la noi! trimis de
(29 iun 2015, 09:55:31
A se citi in Gandul despre primaru` Scripcaru, a se vede similitudinea dintre TERMICA- CONSILIUL LOCAL- PRIMARIA SUCEAVA si cazul din Brasov!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei