Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iun 2015 - Anul XX, nr. 146 (5958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

Primarul de Fălticeni îi acuză pe aleşii liberali că pun piedici finalizării noului spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Fălticeni, social-democratul Gheorghe Cătălin Coman, îi acuză pe cei şase consilieri PNL din deliberativul local că pun piedici finalizării noului spital. Coman a arătat că aleşii liberali au votat împotriva proiectului care viza actualizarea devizului general al spitalului, proiect extrem de important fără de care Guvernul nu ar fi putut să aloce fondurile necesare finalizării investiţiei. Proiectul a fost discutat în şedinţa Consiliului Local de joi, 25 iunie, şi aşa cum a declarat primarul, ”din fericire pentru Fălticeni”, a trecut cu cele 11 voturi ale aleşilor PSD. ”Avem finanţarea asigurată. Mai avem în cont opt milioane de lei necheltuiţi şi după demersurile făcute la Bucureşti, la Ministerul Sănătăţii, de subsemnatul, de preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor şi Alexandru Rădulescu, precum şi de parlamentarii Ioan Stan şi Ovidiu Donţu, ni s-a promis suplimentarea fondurilor pentru finalizarea lucrărilor la spital, adică 14 milioane de lei, dar asta condiţionat de actualizarea devizului şi a proiectului tehnic. Proiectul tehnic a fost realizat în 1991 şi a fost actualizat o singură dată în 2007. De atunci legislaţia în domeniul sănătăţii şi al prevenirii incendiilor s-a schimbat de foarte multe ori şi de aceea trebuie actualizat proiectul tehnic pentru a putea autoriza spitalul după finalizare”, a declarat primarul de Fălticeni.

El a arătat că este foarte dezamăgit de comportamentul consilierilor PNL. ”Sunt foarte supărat şi dezamăgit pentru că cei de la PNL nu au înţeles că nu e un proiect pentru primarul Coman şi pentru PSD, ci pentru locuitorii municipiului Fălticeni şi ai zonelor limitrofe. Se continuă aceeaşi practică, şi anume că nu trebuie votat nici un proiect propus de primar, pentru ca la alegerile din 2016 să spună că nu a făcut nimic. Nu au înţeles că nu primarul pierde, ci oraşul. Ca să vadă că suntem oameni, dacă cineva dintre consilierii PNL va avea probleme de sănătate va fi tratat cum se cuvine în acest spital care va fi finalizat chiar dacă nu au vrut să pună şi ei umărul printr-un vot favorabil”, a  spus Coman.

Gradul de execuţie a investiţiei în noul spital din Fălticeni este de aproape 90%. Din 2012 şi până în prezent au fost cheltuiţi 38 de milioane de lei. ”Este sprijinul financiar pe care Guvernul condus de Victor Ponta l-a acordat municipiului Fălticeni pentru a finaliza o investiţie esenţială pentru comunitate”, a conchis Cătălin Coman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul de Fălticeni îi acuză pe aleşii liberali că pun piedici finalizării noului spital.
 Vizualizări articol: 2396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primarul de Fălticeni îi acuză pe aleşii liberali că pun piedici finalizării noului spital1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "din fericire pentru Falticeni" :)))) trimis de
(27 iun 2015, 11:18:49
Domnule Coman, ca primar nu-ti pot spune, mie mi-ar fi jena sa mai apar in presa. As sta toata ziua, ca strutul, cu capul in nisip de rusine. Falticeniul a ajuns de ras pana si pe Facebook cu drumurile alea jalnice! In loc sa stai la povesti cu presa mai bine ai sta toata ziua pe santier cu "biciul" pe muncitorii aia de se fac ca lucreaza! De la o saptamana la alta nu vad mari imbunatatiri, ba din contra! Credeam ca primarul Lungu e cel mai prost, dar uite ca m-am inselat!
2.   Ma b0ul3 trimis de
(27 iun 2015, 11:57:56
alaturi de ceilalti "primari" care s-au perindat pe la Falticeni esti un nemernic.Nu pot sa inteleg de unde bataia asta de joc cand voi si neamul vostru bovin locuiti in satul numit falticeni.Cum naiba puteti sa scoateti capul ala pe usa cortului cand orasul arata cum arata.Si va mai bateti in piept ca sunteti primari...
Ar trebui reinventat "panoul rusinii" si capetele voastre de porci sa stea zilnic acolo...
3.   Nesimtitule, vorbesti? trimis de
(28 iun 2015, 09:38:25
Eu cred ca vrea sa isi asigure sursa de venituri si pe urmatoarele 5 mandate. Astept sa vad niste verificari la modul cum s-au derulat finantarile la "soseaua" de la intrarea dinspre Suceava. Cred ca s-au spart multi bani prin casele edililor, sau poate chiar in natura. In sensul ca 5 muncitori sunt la lucrarile de la sosea si restul 50 la sefi primariei. Sa nu iutam ca soseaau Suceava - Botosani a fost finalizata in 3-4 luni, iar matale ai deja vreo 4 ani de mandat si e ca dupa bombardament. Cum vrei sa faci spital cand tu nu ai infrastructura?
Cata nesimtire sa ai sa vorbesti cand vede toata lumea ca faci trotuare si nu ai sosele?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei