Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iun 2015 - Anul XX, nr. 143 (5955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Termene nerespectate

Lucrările la podul de la Iţcani, amânate de constructor, cu puţin timp înainte de a începe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Treabă tipic românească în proiectul de modernizare stradală din municipiul Suceava – constructorul a amânat execuţia unor lucrări importante, care afectează traficul rutier din întregul oraş, cu puţin timp înainte de data la care s-a angajat că le începe.

Conform graficului de lucrări prezentat ieri de reprezentanţii firmei Victor Construct primarului Ion Lungu încă din luna mai, lucrările de reabilitare a podului de peste apa Sucevei din zona Iţcani urmau să înceapă săptămâna viitoare, de la 1 iulie, şi să se finalizeze pe 31 iulie.

Numai că, la comandamentul de ieri dimineaţă, constructorul s-a dezis de propria programare, amânând începerea lucrărilor cu o săptămână, deocamdată.

„Aţi spus că începeţi de la 1 iulie, acum veniţi şi spuneţi că abia săptămâna viitoare veţi face organizarea de şantier. Asta trebuia făcută de săptămâna trecută”, i-a mustrat primarul Ion Lungu, care s-a arătat nemulţumit de faptul că nu respectă angajamentul luat, fără a da o explicaţie plauzibilă.

Cu o jumătate de gură, reprezentanţii  Victor Construct au spus că vor fi prezenţi la lucrare de la 1 iulie, dar restricţiile de trafic, necesare pentru a putea lucra, vor începe din 6 iulie, când se vor monta semafoare mobile, traficul rutier urmând să se facă pe un singur sens.

„Le voi cere să se organizeze şi să aducă forţă de muncă suplimentară, să putem finaliza cât mai repede lucrările. Le recomand ca în paralel să lucreze şi la pasajul rutier de peste linia CFR. Sunt lucrări la anumite componente care pot fi făcute fără a afecta traficul rutier”, a spus Lungu.

Iniţial, constructorul a cerut ca traficul rutier să fie închis pe pod o lună de zile, timp în care s-a angajat să facă toate lucrările necesare, pentru a începe ulterior să lucreze la pasajul rutier de peste calea ferată din Iţcani, unde lucrările sunt estimate a dura aproximativ trei luni.

Cert este că pe toată durata cât se va lucra la aceste obiective de pe traseul E85, traficul rutier din întregul oraş va fi afectat, prin aglomerarea rutelor alternative, inclusiv Calea Unirii, care va fi un coşmar pentru şoferi şi pasageri, cel puţin în următoarele două luni, când valorile de trafic vor creşte mult şi ca urmare a venirii acasă a celor plecaţi la muncă în străinătate, iulie şi august fiind perioada lor de concedii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările la podul de la Iţcani, amânate de constructor, cu puţin timp înainte de a începe.
 Vizualizări articol: 2117 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Lucrările la podul de la Iţcani, amânate de constructor, cu puţin timp înainte de a începe1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale cu păsat (rețeta bunicii) Nu cred sa mai fi mancat altundeva celebrele sarmale din pasat ale bunicii. (Pasatul - ori crupele de papusoi - sunt boabe de porumb zdrobite. Asta pentru cine nu stie).Si a fost nevoie de ceva eforturi reportericesti ca sa dau de reteta cea veche,... Citeşte