Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2015 - Anul XX, nr. 138 (5950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Definitiv

Un scandal plecat de la o drujbă s-a lăsat cu o condamnare de 10 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O crimă comisă în cătunul Cruhla din comuna Moldova Suliţa a fost soluţionată ieri definitiv de magistraţii de la Curtea de Apel Suceava. Practic, magistraţii acestei instanţe au menţinut soluţia de la Tribunal şi l-au condamnat pe Stelică Cozmici, de 30 de ani, la 10 ani de închisoare cu executare în penitenciar. În afara pedepsei privative de libertate, autorul crimei din data de 19 iulie 2014 mai are de plătit şi aproximativ 12.000 de lei, bani reprezentând daune materiale şi morale către rudele victimei, cheltuielile de spitalizare, precum şi cheltuielile de judecată.

Tânărul condamnat ieri a fost trimis în judecată după ce l-a lovit cu un cuţit în zona braţului drept pe concubinul surorii sale, care a sângerat masiv un timp îndelungat, până când şi-a dat ultima suflare. Procurorii au stabilit că moartea victimei, un bărbat în vârstă de 49 de ani, s-a produs şi pe fondul lipsei de asistenţă medicală, din cauză că se afla într-un cătun greu accesibil.

Din ancheta procurorului criminalist rezultă că Stelică Cozmici a consumat alcool, în ziua crimei, cu Nicolae Mehno, concubinul surorii sale, iar la un moment dat cei doi s-au luat la ceartă. Scandalul a plecat de la o drujbă împrumutată de Mehno autorului, pentru care a solicitat o sumă de bani.

„Conflictul a degenerat, victima şi inculpatul şi-au aplicat lovituri reciproce de pumni, s-au îmbrâncit, împrejurare în care inculpatul a luat un cuţit de pe o băncuţă aflată în curtea locuinţei cu care i-a aplicat victimei o lovitură puternică la nivelul braţului drept”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Bărbatul de 49 de ani a pierdut o cantitate foarte mare de sânge. O persoană din zonă a sunat la numărul de urgenţe 112, însă ajutorul medical a venit prea târziu.

„Din cauza distanţei mari şi a drumului anevoios, ambulanţa a sosit prea târziu, medicii constatând decesul numitului Nicolae Mehno”, au precizat procurorii.

Din ancheta procurorilor mai rezultă că bărbatul omorât era cunoscut ca un om paşnic, căruia îi era frică de inculpat, iar de fiecare dată când acesta se afla sub influenţa alcoolului prefera să fugă, să se ascundă de el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un scandal plecat de la o drujbă s-a lăsat cu o condamnare de 10 ani.
 Vizualizări articol: 1830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un scandal plecat de la o drujbă s-a lăsat cu o condamnare de 10 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de capete de șalăi, ca pe Clisura Dunării Amicul meu severinean, etnologul Isidor Chicet, m-a dus într-o vară în ospeţie într-o casă de sârbi de pe malul Istrului, la Sviniţa. Până să intrăm în odaia cea bună, acasă la Milca Balaci, ne-am oprit... Citeşte