Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2015 - Anul XX, nr. 138 (5950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurenţă

Trei oferte depuse pentru contractul de şase milioane de euro de asfaltare a străzilor Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şapte firme îşi dispută un contract în valoare de aproximativ şase milioane de euro, de asfaltare a străzilor municipiului Suceava, pentru o perioadă de doi ani. Actualul contract, încheiat cu  asocierea  SUCT – Florconstruct – Conbucovina, urmează să expire la începutul lunii august.

La licitaţia organizată de municipalitatea suceveană au fost depuse trei oferte, din partea unui număr de şapte firme: Tehnic Assist Botoşani, asocierea SC Autotehnorom SRL cu SC OPR Asfalt SRL Suceava, asocierea SC SUCT SA – Florconstruct SRL – Conbucovina – Agacon SRL.

„Toate trei ofertele sunt eligibile şi sper ca în perioada cea mai scurtă de timp, maxim până la jumătatea lunii iulie, să avem desemnat un nou operator pentru asfaltare, pentru următorii doi ani. Este bine să avem operator fără vreo întrerupere în această vară, pentru că ne-am propus să asfaltăm un număr cât mai mare de străzi”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Edilul sucevean speră să nu se repete situaţia altor licitaţii, blocate o lungă perioadă de timp din cauza contestaţiilor, pentru că s-ar pierde timp preţios, în care ar putea fi reparate multe din străzile trecute pe lista de priorităţi din acest an.

„Am mers pe ideea de licitaţii multianuale, pentru că, până se aprobă bugetul, până se finalizează licitaţia, mai ales dacă apar şi contestaţii, te trezeşti că a trecut deja jumătate de an şi nu mai ai când face lucrări de asfaltare în anul respectiv”, a adăugat Lungu.

Valoarea contractului de reparaţii stradale este de 25 de milioane de lei plus TVA, pentru o perioadă de doi ani, astfel încât şi anul viitor vor putea începe asfaltările din primăvară, de cum sunt îndeplinite condiţiile meteo pentru astfel de lucrări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei oferte depuse pentru contractul de şase milioane de euro de asfaltare a străzilor Sucevei.
 Vizualizări articol: 1722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei oferte depuse pentru contractul de şase milioane de euro de asfaltare a străzilor Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(18 iun 2015, 21:30:06
Dintre cele 7 firme mai sus mentionate , doar una singura are in spate ani de lucrari in drumuri si asfaltari , respectiv Tehnic Asist, ceilalti sunt toti incepatori care nu au nici tehnica, nici personal specializat pentru asemenea lucrari , sper ca Primaria Suceava sa faca alegerea dupa competente , nu dupa alte criterii(cumetreli , spaguieli etc).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de capete de șalăi, ca pe Clisura Dunării Amicul meu severinean, etnologul Isidor Chicet, m-a dus într-o vară în ospeţie într-o casă de sârbi de pe malul Istrului, la Sviniţa. Până să intrăm în odaia cea bună, acasă la Milca Balaci, ne-am oprit... Citeşte