Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2015 - Anul XX, nr. 138 (5950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intervenţie pompieri

Și-au scos copiii pe geam, în toiul nopții, după ce gospodăria le-a fost cuprinsă de flăcări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O familie cu patru copii au rămas fără un acoperiș deasupra capului, după ce gospodăria lor din  comuna Iaslovăţ a fost mistuită de flăcări în noaptea de marţi spre miercuri.

Incendiul s-a anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava în jurul orei 3.15, la faţa locului fiind trimise efective de la Garda de intervenţie Solca, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile Iaslovăţ şi Milişăuţi.

“M-am trezit și când am deschis ușa la hol, o flacără mare. Am ieșit pe geam cu copiii, bine că am putut scoate copiii”, privea cu lacrimi în ochi mama copiilor privind spre casa-i distrusă de foc.

În total, s-a intervenit cu patru autospeciale, la sosirea pompierilor focul manifestându-se violent la acoperişul casei de locuit şi la anexele gospodăreşti, existând pericolul de propagare la gospodăria învecinată.

 „Incendiul a fost lichidat la ora 5:30 şi au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, depozitul de furaje pe 70 de metri pătraţi, bucătăria de vară şi alte două anexe, construcţie corp comun, pe 20 de metri pătraţi. Flăcările au degradat pereţii portanţi ai locuinţei, precum şi bunuri casnice”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

Cauza incendiului, au stabilit pompierii, a fost un scurt circuit la instalația electrică.

Autoritățile locale au declarat că vor încerca să mobilizeze sătenii din Iaslovăț, pentru a reuși să refacă gospodăria distrusă în urma incendiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-au scos copiii pe geam, în toiul nopții, după ce gospodăria le-a fost cuprinsă de flăcări.
 Vizualizări articol: 1591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Și-au scos copiii pe geam, în toiul nopții, după ce gospodăria le-a fost cuprinsă de flăcări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de capete de șalăi, ca pe Clisura Dunării Amicul meu severinean, etnologul Isidor Chicet, m-a dus într-o vară în ospeţie într-o casă de sârbi de pe malul Istrului, la Sviniţa. Până să intrăm în odaia cea bună, acasă la Milca Balaci, ne-am oprit... Citeşte