Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2015 - Anul XX, nr. 138 (5950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CCI

Salonul Auto Bucovina va avea loc în perioada 19 – 21 iunie, pe esplanada Casei de Cultură Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie, în parteneriat cu Primăria Suceava, va organiza în perioada 19 – 21 iunie ediţia a XII-a a Salonului Auto Bucovina, precum şi a VIII-a ediţie a evenimentului Expo Finance. Cele două expoziţii vor fi organizate pe esplanada Casei de Cultură din Suceava, iar între orele 10,00 -18,00 sucevenii vor putea admira şi testa cele mai noi modele ale celor 11 mărci auto participante la eveniment. Manifestarea, eveniment de referinţă pentru industria auto, este specializată în autoturisme, autoturisme de teren, microbuze, vehicule utilitare uşoare, echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto, car audio & security, tuning, închirieri auto, şcoli de şoferi, transportatori, servicii financiare şi asigurări.

Potrivit organizatorilor Salonului Auto Bucovina, după şase ani de declin, piața auto locală a înregistrat o creştere, depăşind în anul 2014 pragul de 100.000 de autovehicule noi vândute şi aproximativ 450.000 de autovehicule la mâna a doua.

Vânzările de autovehicule au crescut cu aproape 16% în primele trei luni ale acestui an față de perioada similară a anului trecut, la aproximativ 22.000 de unități, această creştere fiind susținută aproape exclusiv de achizițiile de flote realizate de companii. Mai mult, este de aşteptat ca odată cu lansarea programului Rabla 2015 vânzările de maşini noi să crească şi în rândul persoanelor fizice.

Amintim că programul Rabla 2015 pentru persoane fizice şi persoane juridice a fost lansat pe 27 aprilie, dată de la care doritorii se pot înscrie la un dealer autorizat pentru a-şi rezerva tichetul de 6.500 de lei pe care îl primesc pentru a achiziţiona o maşină nouă la casarea uneia mai vechi de opt ani. În cadrul programului Rabla 2015, cu o valoare totală de 200 de milioane de lei, a fost alocat un număr de 20.000 de tichete pentru persoane fizice şi 5.000 de tichete pentru persoane juridice şi instituţii publice.

O noutate în acest an este aceea că cei care participă la program pot beneficia de eco-bonusuri la achiziţionarea unor autoturisme cât mai nepoluante. Valoarea eco-bonusurilor este următoarea: 750 de lei la achiziţionarea unui autovehicul nou al cărui motor generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 100 g/km, în regim de funcţionare mixt, potrivit menţiunilor înscrise în certificatul de conformitate al autovehiculului nou, 1.500 de lei la achiziţionarea unui autovehicul nou cu sistem de propulsie hibrid (tehnologii hibrid convenţionale) şi 2.500 de lei la achiziţionarea unui autovehicul nou electric hibrid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salonul Auto Bucovina va avea loc în perioada 19 – 21 iunie, pe esplanada Casei de Cultură Suceava.
 Vizualizări articol: 1690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salonul Auto Bucovina va avea loc în perioada 19 – 21 iunie, pe esplanada Casei de Cultură Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de capete de șalăi, ca pe Clisura Dunării Amicul meu severinean, etnologul Isidor Chicet, m-a dus într-o vară în ospeţie într-o casă de sârbi de pe malul Istrului, la Sviniţa. Până să intrăm în odaia cea bună, acasă la Milca Balaci, ne-am oprit... Citeşte