Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iun 2015 - Anul XX, nr. 137 (5949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încă un caz

S-a urcat pe bloc şi a ameninţat că se sinucide

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Săptămâna şi sinucigaşul. Cam asta se întâmplă de ceva vreme, ultimul caz de acest gen înregistrându-se ieri dimineaţă la Vatra Dornei.

Încă de la primele ore, mai exact la 6.16, un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că o persoană s-a urcat pe acoperişul blocului A10 de pe strada Mălinilor cu intenţia de a se sinucide. Iniţial, bărbatul nu a dorit să discute cu salvatorii veniţi la faţa locului, dar mai apoi le-a povestit cine este şi ce doreşte. Tânărul de 21 de ani, de loc din Coşna, a precizat că are de gând să se sinucidă şi că nu vrea să mai trăiască deoarece mama sa se află în pușcărie, iar tatăl său este decedat și consideră că nu mai are nici un rost să rămână în viață.

După negocieri care au durat circa trei ore, tânărul a fost convins să coboare de pe bloc şi să renunţe la intenţia suicidară. Pe lângă poliţişti, pompieri şi reprezentanţi ai Primăriei Vatra Dornei, la faţa locului a fost chemat şi preotul din Coşna, dar şi bunicul sinucigaşului. În final, discuţiile s-au încheiat cu succes, iar la scurt timp tânărul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc, unde a rămas internat în vederea începerii unui tratament de specialitate.

Din primele informaţii, se pare că nu este pentru prima dată când tânărul recurge la un astfel de gest, o situaţie similară înregistrându-se acum câteva luni în Bucureşti.

O situaţie similară s-a înregistrat vineri, 12 iunie, la Fălticeni, când un bărbat în vârstă de 47 de ani a stat cocoţat timp de patru ore pe schela catedralei din centrul municipiului Fălticeni, la o înălţime de aproximativ 20 de metri, şi a început să ameninţe că se sinucide pentru că i s-a tăiat pensia de handicap. Într-un final, după negocieri şi promisiuni, bărbatul a coborât de pe schele şi a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni în vederea aplicării unui tratament specific.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a urcat pe bloc şi a ameninţat că se sinucide.
 Vizualizări articol: 2297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
S-a urcat pe bloc şi a ameninţat că se sinucide5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Găina oltenilor din Corbu O mulţime de supoziţii şi câteva date istorice precise leagă Oltenia de Sicilia. Mai în glumă, mai în serios, prietenii mei sicilieni îşi numesc insula "Oltenia Italiei", şi asta în primul rând datorită... Citeşte