Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iun 2015 - Anul XX, nr. 137 (5949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiect

25 de persoane cu dizabilităţi au finalizat cursul de bucătar, printr-un program de formare profesională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

25 de persoane cu dizabilităţi care beneficiază de servicii de recuperare în cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică „O nouă şansă” din comuna Todireşti au susţinut recent examenul de absolvire a cursului de calificare în ocupaţia “Bucătar”. Programul de formare profesională, care a durat 720 de ore, din care 240 de ore de teorie şi 480 de ore parte practică, s-a desfăşurat la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică “O nouă şansă” şi a fost organizat în cadrul proiectului POSDRU - “Acces pentru toţi – Accesul persoanelor cu dizabilităţi la ocupare şi servicii”.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”; Domeniul major de intervenţie - „Îmbunătăţirea accesului şi participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii”. Partenerii implicaţi în derularea proiectului, cu sprijinul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică “O nouă şansă”, au urmărit prin furnizarea acestui curs facilitarea accesului la educaţie şi formare a persoanelor cu dizabilităţi.

Proiectul este implementat de Asociaţia Centrul de Cercetare şi Formare a Universităţii de Nord Baia Mare, în parteneriat cu Filiala Bucureşti a Asociaţiei Profesionale Neguvernamentale de Asistenţă Socială ASSOC, Filiala Suceava a Asociaţiei Profesionale Neguvernamentale de Asistenţă Socială ASSOC, Filiala Arad a Asociaţiei Profesionale Neguvernamentale de Asistenţă Socială ASSOC, Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Fluxphera Consultoria de Gestão e Desenvolvimento de Sistemas de Informação Lda.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 25 de persoane cu dizabilităţi au finalizat cursul de bucătar, printr-un program de formare profesională.
 Vizualizări articol: 1174 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
25 de persoane cu dizabilităţi au finalizat cursul de bucătar, printr-un program de formare profesională1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Găina oltenilor din Corbu O mulţime de supoziţii şi câteva date istorice precise leagă Oltenia de Sicilia. Mai în glumă, mai în serios, prietenii mei sicilieni îşi numesc insula "Oltenia Italiei", şi asta în primul rând datorită... Citeşte