Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iun 2015 - Anul XX, nr. 134 (5946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Chin necesar

Asfaltarea bulevardului George Enescu a dat peste cap traficul rutier pe multe din străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Turnarea primului strat de covor asfaltic pe bulevardul George Enescu, pe sensul de mers dinspre Nordic spre LIDL, a afectat traficul rutier nu doar de pe străzile adiacente, ci chiar şi din zone mai îndepărtate, mulţi şoferi fiind nevoiţi să îşi modifice traseele pentru a ajunge la destinaţia dorită.

Măsura de limitare a traficului rutier la un singur sens de mers pe bulevardul George Enescu, de la intersecţia cu Calea Obcinilor până la intersecţia cu strada Universităţii, s-a dovedit a fi eficientă.

Chiar şi aşa, cele două benzi de mers care au fost asfaltate cu o zi înainte erau ticsite de maşini care se deplasau în coloană, înspre Catedrala de pe Mărăşeşti sau înspre sediul Primăriei Suceava.

Chiar de s-a înaintat destul de greu, parcurgerea bulevardului George Enescu luând cam un sfert de oră – în cel mai bun caz, ori chiar şi jumătate de oră, la orele de vârf, şoferii s-au dovedit a fi răbdători, înţelegând că disconfortul creat are ca scop final asigurarea unor condiţii mai bune de circulaţie pe principalele artere rutiere din oraş.

Din cauza restricţiilor de trafic de pe bulevardul George Enescu, parcurgerea străzii Universităţii, care a preluat o mare parte din traficul deviat de pe sensul de mers pe care s-a lucrat vineri, a devenit un calvar pentru şoferi, dar şi pentru pasagerii maşinilor „captive” în lungile cozi formate.

Lucrările de turnare a covorului asfaltic continuă şi astăzi, pe porţiunea din zona intersecţiei cu strada Universităţii, care a fost frezată, şi pe o porţiune care urcă spre Catedrală.

„Turnarea stratului de binder se va face în aceeaşi zi pe ambele sensuri de mers, încât restricţiile de circulaţie vor fi luate în funcţie de stadiul lucrărilor. Nu va mai fi stradă cu sens unic, dar se va circula doar pe două benzi. Primul strat de asfalt permite să se circule pe el la doar câteva ore după turnare, încât după ce termină pe un sens de mers, se dă drumul la circulaţie şi începe lucrul pe celălalt”, a explicat primarul Ion Lungu, în urma discuţiilor purtate ieri cu constructorul.

Edilul sucevean a apreciat faptul că s-a lucrat organizat şi, prin măsurile luate în colaborare cu Poliţia Rutieră, nu s-au creat blocaje de trafic, chiar de fluxul de maşini a fost foarte mare şi s-a circulat mai greu.

Mai greu va fi cu traficul atunci când se va turna stratul final de asfalt, posibil chiar sâmbăta viitoare, pentru că atunci va trebui să fie blocată total circulaţia pe bulevardul George Enescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asfaltarea bulevardului George Enescu a dat peste cap traficul rutier pe multe din străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 2301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asfaltarea bulevardului George Enescu a dat peste cap traficul rutier pe multe din străzile Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei