Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iun 2015 - Anul XX, nr. 131 (5943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Asfaltare

Traficul rutier pe bulevardul George Enescu, blocat parţial timp de trei zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una din principalele artere de circulaţie a Sucevei, bulevardul George Enescu, va fi blocată parţial traficului rutier, timp de trei zile, începând de mâine dimineaţă, ca urmare a demarării lucrărilor de asfaltare, în cadrul unui amplu proiect de modernizare.

La comandamentul de ieri dimineaţă, de gestionare a lucrărilor executate în municipiul Suceava din fonduri europene, reprezentanţii Victor Construct au anunţat că turnarea primului strat de asfalt va începe de joi, nu de miercuri, cum au anunţat săptămâna trecută.

Lucrările se vor desfăşura timp de trei zile, de joi dimineaţa până sâmbătă seara, timp în care vor fi asfaltate ambele sensuri de mers de pe bulevardul George Enescu, iniţial până la Nordic, urmând ca sâmbătă să fie făcută şi porţiunea de legătură cu strada Universităţii, asfaltată recent, în cadrul aceluiaşi proiect al municipalităţii sucevene.

„Joi, traficul rutier pe bulevardul George Enescu va fi blocat pe un singur sens, pentru că se va turna asfalt dinspre LIDL spre Nordic, urmând ca vineri să se închidă traficul pe celălalt sens de mers. Sâmbătă se va lucra pe ambele sensuri de circulaţie şi se va circula cu restricţii. Porţiunea finală, care va face legătura cu strada Universităţii, a fost programată la asfaltare pe sâmbătă, pentru că atunci se estimează că traficul va fi mai redus şi nu se va crea un disconfort atât de mare”, a explicat viceprimarul Lucian Harşovschi, după discuţiile cu reprezentanţii constructorului.

În cele trei zile în care pe bulevardul George Enescu se va turna stratul de binder, o parte a traficului rutier va fi redirecţionat pe alte rute, pentru a nu se crea blocaje de circulaţie. Chiar şi aşa, aglomeraţia din zonă se va resimţi pe toate arterele adiacente.

„Cu siguranţă va fi un disconfort în zonă, o parte vor înţelege, alţii nu. Noi trebuie să facem astfel încât disconfortul să fie cât mai mic”, a spus Harşovschi, care a cerut constructorului să aibă grijă la  semnalizările rutiere şi la semnalizarea rutelor alternative.

Turnarea stratului final de asfalt va crea un disconfort mai mare, pentru că atunci va trebui închisă total circulaţia pe bulevardul George Enescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul rutier pe bulevardul George Enescu, blocat parţial timp de trei zile.
 Vizualizări articol: 2756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Traficul rutier pe bulevardul George Enescu, blocat parţial timp de trei zile5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Capacele la canalizare trimis de
(10 iun 2015, 11:35:07
Poate ca pe George Enescu veti reusi sa montati mai bine capacele de canal decat pe sta. Universitatii...nu de alta dar ne stricam masinile chiar si pe drumurile proaspat asfaltate...
1.1  RE: Capacele la canalizare trimis de
(10 iun 2015, 17:25:35
sper sa nu uite polobocul- cumpana de strujean la BT si muncitori sa aba abstinenta de la bere si tescovina
1.2  RE: Capacele la canalizare trimis de
(10 iun 2015, 17:39:49
...si de sadit flori, iarba si cosuri de gunoi, banci , arbusti ornamentali, etc.
Cartierul trebuie personalizat cu gust estetic si patriotism local.
2.   Epopeea crasmei Versus trimis de
(10 iun 2015, 11:44:54
Initiatorul asociatiei Suceava Noastra,Dan Cusnir a sustinu ca pentu amenajarea terasei "VERSUS" au fost taiati doi copaci si indepartat gazonul iar apoi cioatele copacilor au fost scoase si zona acoperita cu pamant proaspat.Domnul Lungu,administratorul terase "VERSUS" a declarat ca nu a taiat nici un copac iar cioatele sunt vechi de cinci ani.A mai declarat ca spatiul respectiv a mai fost utilizat ca terasa,doar ca avea gazon artificial peste un strat de balast.Garda de Mediu a verificat documentele si autorizatia de constructie.De asemenea s-a verificat daca spatiul publicitar (bannerul)are autorizatie si taxele sunt platite.
Iata ca domnul Sandrinio ne prezinta rezultatele controlului.Garda Naţionala de Mediu Suceava a dispus desfiinţarea acesteia şi aplicarea unei amenzi de 2.500 de lei firmei SC LUBEST SRL Suceava, aflată în administrarea lui Petrică Lungu .De asemenea nu exista autorizatie de mediu.
2.1  RE: Epopeea crasmei Versus trimis de
(10 iun 2015, 17:22:44
doar o amarata de amenda, inchiderea terasei si a punctului de lucru pe operioada de 6 luni, cred ca era mai rezonabila ,dar na e fiul ;;PRIMTARANULUI'' . DACA ERA alta SC. asa era mustrare. Ta'tsu nici macar autorizati de urbanism pt terasa nu i-a dat sau asteapta tomna pt retrocedare de tern- extindere

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Înghețata cu caise a lui Emil Frederic Cine a adus înghețata în Țara Românească? La sfarsitul veacului al XIX-lea, spune Emil Frederic in al sau "Manual practic de cofetarie pentru cofetari si particulari" (1928), "prima inghetata care se facea aici in... Citeşte