Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 iun 2015 - Anul XX, nr. 128 (5940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

USV

Studenţi ai Facultăţii de Inginerie Mecanică, în vizită la Uzinele Dacia-Renault

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Studenţii Facultăţii de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava au fost, în cursul săptămânii trecute, în vizită la uzinele producătorului de autoturisme Dacia Groupe Renault, platforma industrială de la Mioveni (Piteşti).

Acolo, studenţii au putut afla că producţia de automobile Dacia este exportată în 43 de ţări de pe patru continente şi au avut ocazia să urmărească cele mai complexe procese de fabricaţie, de la cele clasice la cele asistate de calculator şi de roboţi industriali, uzina fiind una din cele mai performante unităţi industriale din ţara noastră şi a doua marcă a Grupului Renault, contribuind în mod semnificativ la îmbunătăţirea imaginii României în lume.

Studenţii suceveni care s-au deplasat la Mioveni au fost selectaţi din toţi anii de studiu şi de la toate programele Facultăţii de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management: Tehnologia construcţiei de maşini, Mecatronică, Inginerie Economică în Domeniul Mecanic. Aceştia au fost plăcut impresionaţi de echipamentele, performanţa şi organizarea uzinei Dacia Renault şi au ajuns la concluzia potrivit căreia asemenea experienţe sunt extrem de utile viitorilor absolvenţi, exprimându-şi dorinţa de a vizita alte uzine din România în anul următor.

Unii dintre ei şi-au arătat interesul de a participa la selecţia de proiecte pe care le propune uzina Dacia studenţilor facultăţilor de profil mecanic (deci şi celor din Suceava), iar alţii aspiră deja la un post în cadrul uzinei, unde, de altfel, absolvenţi ai facultăţii sucevene sunt deja angajaţi ca ingineri.

Grupul de studenţi a fost însoţit de profesorul universitar Romeo Ionescu, decanul Facultăţii de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management, şi de colegul acestuia de la aceeaşi facultate, Ionuţ Cristian Românu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţi ai Facultăţii de Inginerie Mecanică, în vizită la Uzinele Dacia-Renault.
 Vizualizări articol: 2594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Studenţi ai Facultăţii de Inginerie Mecanică, în vizită la Uzinele Dacia-Renault5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 6 iun 2015, 12:39:00
Cum in vizita, acesti tineri ar trebui sa faca practica intr-o asemenea fabrica nu s-o viziteze? Cum sa fie bine pregatiti si sa fie angajati, cand ei vad fabrici doar in vizita?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei