Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 mai 2015 - Anul XX, nr. 117 (5929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Judecătoria Rădăuţi

Șapte tineri, inculpați în instanță, după un transport de aproape 7.500 de pachete de țigări peste frontiera verde

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au dispus la sfârşitul acestei săptămâni trimiterea în judecată a nu mai puţin de şapte tineri acuzaţi că au trecut ilegal peste frontieră aproape 7.500 de pachete de ţigări de contrabandă.

Inculpaţii sunt toţi tineri din Brodina, iar acuzaţiile sunt de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă. Unul dintre ei este acuzat şi de faptul că a comis o infracţiune la regimul rutier, după ce a fost prins ulterior la volanul unei maşini pline cu ţigări de contrabandă, fără a avea nici măcar permis de conducere.

Pe lista inculpaţilor, potrivit procurorilor, apar: Ruben Ursulean, Alin Ionel Bidocea, Adrian Emanuel Gheteş, Vasile Marius Niţu, David Ursaciuc, Dănuţ Hutopilă şi Adrian Vasile Ihnatiuc.

Acuzaţiile aduse inculpaţilor sunt în mare parte legate de un transport ilegal a 7.450 de pachete cu ţigări marca Doina, cu timbre din Republica Moldova, din Ucraina în România, peste fâşia verde, printr-o zonă din extravilanul localităţii Straja, fapte petrecute în seara zilei de 11 septembrie 2011. Anchetatorii au calculat un prejudiciu de aproape 70.000 de lei, reprezentând contravaloarea taxelor vamale şi accizelor neachitate, TVA, la care se adaugă penalități de întârziere.

Unul dintre inculpaţi, Ruben Ursulean, mai arată anchetatorii, a fost depistat pe data de 21 februarie 2012, în jurul orei 22.40, la volanul unui VW Passat, pe DN 2, pe raza comunei Marginea.

Pe lângă faptul că Ursulean nu avea permis de conducere, poliţiştii au găsit în maşină nu mai puţin de 7.840 de pachete de ţigări marca Doina având timbre fiscale emise de autorităţile din Republica Moldova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șapte tineri, inculpați în instanță, după un transport de aproape 7.500 de pachete de țigări peste frontiera verde.
 Vizualizări articol: 2414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Șapte tineri, inculpați în instanță, după un transport de aproape 7.500 de pachete de țigări peste frontiera verde1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei