Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 mai 2015 - Anul XX, nr. 117 (5929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Lovitură

S-a răsturnat cu un Mercedes ML în sensul giratoriu de la fostul Cinema Modern

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Traficul rutier în zona sensului giratoriu de la fostul Cinema Modern a fost dat peste cap ieri dimineaţă, în jurul orei 10.00, după ce două maşini s-au ciocnit, iar una dintre ele s-a răsturnat şi a lovit un parapet de protecţie şi un stâlp pentru semnalizarea unei treceri de pietoni.

Din fericire, în urma acestui eveniment rutier nu s-au înregistrat victime, doar unul dintre şoferi fiind rănit uşor la un cot, fără a necesita îngrijiri medicale. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava accidentul s-a produs din vina unui şofer care nu a acordat prioritate.

Andrei Rebciuc, de 23 ani, din Dărmăneşti, se afla la volanul unui Mercedes ML şi circula dinspre Autogară spre Policlinică. În momentul în care a intrat în sensul giratoriu, dinspre fosta baie comunală a apărut un alt autovehicul, marca Ford Focus, condus de Eugen Ciolacu, de 45 de ani, din Sadova. Acesta nu a acordat prioritate şi a determinat răsturnarea maşinii de teren.

Chiar dacă poliţiştii au stabilit că este vinovat de producerea accidentului, Eugen Ciolacu a venit cu propria versiune: „A intrat în partea stângă a mea, eu cu 10 km/h, vă daţi seama cu ce viteză circula el. Dacă venea cu 5 km/h nu avea cum să se dea de două ori cu maşina peste cap. Toţi au maşini puternice şi nu le pasă de nimic”.

Chiar dacă autovehiculul marca Mercedes ML s-a răsturnat şi era avariat serios, şoferul Andrei Rebciuc a scăpat teafăr.

„A apucat să coboare din maşină, nu avea nimic, nu era ceva deosebit, era doar zgâriat la o mână”, a precizat Vasile Murariu, unul dintre cei care au ajuns la locul accidentului în scurt timp.

Ambii şoferi au suflat în etilotest, iar rezultatul a fost zero. După ce au finalizat cercetările, poliţiştii i-au ridicat permisul şoferului vinovat şi i-au aplicat şi o sancţiune contravenţională.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a răsturnat cu un Mercedes ML în sensul giratoriu de la fostul Cinema Modern.
 Vizualizări articol: 5231 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
S-a răsturnat cu un Mercedes ML în sensul giratoriu de la fostul Cinema Modern3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei