Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 mai 2015 - Anul XX, nr. 117 (5929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Dramă cumplită

Femeia executată în stil mafiot, la Napoli, a lăsat în urmă doi copii, unul de 4 şi unul de 12 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi copii, unul în vârstă de 4 ani şi unul de 12 ani, au rămas fără mamă în urma cumplitului omor petrecut la Napoli, în Italia, unde o suceveancă în vârstă de 35 de ani a fost executată în stil mafiot, cu trei focuri de armă trase în faţă. Mariana Veronica Sologiuc era din satul Maidan, comuna Cacica, unde, ieri, reporterii Monitorului de Suceava i-au găsit pe părinţii săi. Doi oameni simpli, care îşi aşteptau fiica acasă, la finele acestei luni, şi pentru care viaţa s-a dat peste cap într-un mod groaznic şi total inexplicabil pentru ei.

 

O crimă ca-n filmele cu mafioţi

Miercuri dimineaţă, la marginea unui drum de la periferia oraşului Napoli, a fost descoperit cadavrul desfigurat al unei femei. Presa italiană a scris că victima a fost ucisă cu trei focuri de armă trase chiar în faţă. Femeia ucisă a fost identificată doar cu ajutorul amprentelor. Carabinierii italieni au explicat că acest mod de a ucide este un ritual macabru preferat de mafioţi. S-a mai stabilit că femeia a fost sechestrată, ucisă, iar apoi corpul i-a fost abandonat în locul în care a fost găsit. Maşina cu care se deplasa aceasta a fost găsită ulterior incendiată.

 

Se pregătea să vină acasă, pentru a-şi lua mama şi copilul de 4 ani la Napoli

Cea mai apropiată persoană de acasă a femeii de 35 de ani era mama sa. Magdalena Sologiuc îl creştea pe Valentin Vasile, fiul în vârstă de 4 ani al Marianei Sologiuc, rezultat dintr-o relaţie cu un bărbat din Marginea. Un alt băiat, Dănuţ, în vârstă de 12 ani, este crescut la Frasin, de bărbatul cu care femeia ucisă a avut o relaţie de concubinaj cu mulţi ani în urmă.

Deşi pare să fi avut o viaţă dezordonată, cu o perioadă petrecută la închisoare, pentru trafic de persoane, Mariana Veronica Sologiuc avea grijă de copiii săi. Venea acasă de câteva ori pe an şi trimitea foarte des pachete, atât pentru băiatul în vârstă de 4 ani, cât şi pentru celălalt.

Magdalena Sologiuc a povestit plină de durere:

“Vorbeam des cu ea, nu era nici supărată şi nici nu mi-a spus să aibă vreo problemă. Mi-a spus că la sfârşitul lunii mai vine acasă, să îl ia pe băiatul cel mic şi pe mine ca să stăm la ea, la Napoli, în vacanţa de vară, aşa cum am făcut şi anul trecut. Abia aştepta să stea două-trei luni cu copilul ei, în perioada în care era în vacanţă”.

Mama îndoliată a spus că a mai fost de patru ori la Napoli, la fiica sa, împreună cu băieţelul acesteia.

 

Avea propria afacere: un bar într-o localitate de lângă Napoli

Faptul că femeia avea grijă de copiii săi, chiar de la distanţă, este confirmat de toţi apropiaţii.

Ştefania Borşa, naşa copilului care abia a împlinit 4 ani, a declarat:

“Era o femeie bună,ne-am înţeles foarte bine tot timpul. Venea des acasă şi trimitea tot timpul pachete. Ţinea la băiat foarte mult, tot timpul vorbea pe internet cu el şi cu bunica sa”.

Mama îndoliată spune că fiica sa avut o viaţă normală la Napoli, cel puţin în ultimii ani.

„Ea a muncit o perioadă ca ospătar la un restaurant, iar apoi a reuşit să-şi deschidă propria afacere, un mic bar, un magazin, într-o localitate de lângă Napoli”, a povestit femeia.

 

Mama crede căomorul ar putea avea ca mobil gelozia 

Inevitabil, o întrebăm pe femeie de ce fiica sa ar fi putut fi ucisă într-un asemenea mod:

“E o moarte groaznică, s-ar putea să fi fost ceva din gelozie, o crimă din gelozie, altfel nu îmi pot explica. Ea a avut în Italia mai mulţi prieteni, dar în ultimul timp era într-o relaţie stabilă cu un italian cu care vroia să se căsătorească”, a povestit Magdalena Sologiuc. Ea a precizat că prietenul fiicei sale şi cea mai bună amică a sa au fost primii care au dat declaraţii anchetatorilor italieni şi speră că aceştia ar putea şti mai multe detalii decât ea, care să îi ajute pe anchetatori la prinderea criminalilor.

 

A fost condamnată pentru că ar fi intrat într-o reţea de prostituţie coordonată de albanezi

În 2006, Mariana Veronica Sologiuc a fost trimisă în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, fiind acuzată că a păcălit trei sucevence că le duce în Italia pentru locuri de muncă decente, însă victimele au ajuns să se prostitueze pe autostradă.

Procurorii au arătat atunci că tânăra ar fi fost şi ea prostituată. Tânăra din Cacica ar fi intrat într-o reţea organizată de trafic de persoane, coordonată de albanezi, ai cărei membri se ocupau în primul rând cu sclavia sexuală, afacere murdară de pe urma căreia scoteau sume fabuloase pe spatele unor femei obligate să se prostitueze.

 

Crede că fiica sa nu a fost vinovată

Magdalena Sologiuc spune că acuzaţiile procurorilor DIICOT, pentru care a şi fost condamnată fiica sa, s-au bazat pe plângerile depuse de două nepoate de-ale sale, aflate şi acum în regiunea Napoli.

„Ele (n.r. fetele care ar fi fost traficate) nici nu au venit măcar să dea declaraţii în faţa judecătorilor, a venit doar mama lor şi a declarat multe lucruri neadevărate. Fata a fost condamnată, a stat la închisoare, iar când a ieşit a plecat din nou în Italia. Mi-a spus că nu vrea să mai aibă de a face niciodată cu vreun român....”

 

Se roagă ca asasinii să fie prinşi, iar ei să-l poată creşte pe băiatul rămas orfan la doar 4 ani

Oricare ar fi fost păcatele trecutului, cert este că femeia a avut parte de o moarte groaznică. Părinţilor nu le mai rămâne acum decât să spere că asasinii şi cel care a comandat omorul vor plăti pentru ce au făcut şi să se roage că Dumnezeu le va da puterea să îl crească pe copilul rămas orfan la vârsta de doar 4 ani. Un copil care acum a auzit că mama sa a plecat la Ceruri, fără a realiza foarte bine ce înseamnă asta.

Trupul neînsufleţit al femeii urmează a fi adus zilele următoare în localitatea natală, la Maidan, pentru a fi îngropat creştineşte.

 

A postat o fotografie la volanşi un mesaj plin de nostalgie, înainte de a muri

Pe reţeaua de socializare Facebook, Mariana Veronica Sologiuc a postat o ultimă fotografie marţi dimineaţă, pe 19 mai, probabil cu câteva ore înainte de a fi ucisă. Se afla la volanul maşinii sale şi părea foarte relaxată, conversând amical cu prietenii. A postat apoi o imagine în care a lăsat un mesaj nostalgic, referitor la anii copilăriei. Ulterior, aceasta nu a mai dat nici un semn de viaţă. Marţi seara mama sa încerca deja disperată să o contacteze pe reţeaua de socializare. A primit vestea cumplitei morţi a fiicei sale abia joi seară, după ce ştirea a ajuns la TV, iar poliţiştii locali i-au confirmat teribila veste. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeia executată în stil mafiot, la Napoli, a lăsat în urmă doi copii, unul de 4 şi unul de 12 ani.
 Vizualizări articol: 7869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 5 voturi
Femeia executată în stil mafiot, la Napoli, a lăsat în urmă doi copii, unul de 4 şi unul de 12 ani2.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   GEheime STaatsPOlizei Schweinehund trimis de
(23 mai 2015, 16:05:43
Buey, da'rolling eyes unde-i Porcul de Câine-milițian Gestapovist să le explice la ăști doi prichindei că „în opinia lui, mama lor a decăzut din condiția de om” și, pe cale de consecință, nici ei - prichindeii - nu-și binemerită titulatura de Pui de Om fiindcă puii de om sunt doar progeniturile kretine ale securiștilor, milițienilor, magistraților, pochilor, șoferilor, lacheilor, slugilor, argaților și lingăilor de clanțe.

Astă nemernicie fiind în deplin acord semantic cu mârlănia bestială exprimată ieri de un ÎMPUȚIT PORC de CÂINE din Ministerul de Interne, care, nu-i așa? știe el mai bine cum se împarte Binele și Răul pe lumea asta. A învățat el la Câmpina în alea 18 luni cât a stat la râmat în lanurile de popșoi ministeriali făcând laba în grup cu schimb de locuri.
bring it on C'mon,pig PORK DEpuppy dog eyes CÂINE GESTAPOVIST să-ți văMÜIEsc un picuț râtul!
2.   " ia dea ici ca n-ai servici" trimis de
(23 mai 2015, 16:27:27
Mai nea gaga , pardon TAZMANIANDEMOON tu ai "servici". Ce pelea mea te dai rotund cand stii ca matali, biet cititor, esti doar "pelea tobii" .
3.   Unde dai și unde crapă... trimis de
(23 mai 2015, 17:53:45
Taz, ca să vezi...
Tu ai chemat la interval GESTAPO-ul și când colo... uite cine-a ieșit!

Jijel, ce faci oaie? Iară îmbli disperat să prestezi deepthroat pe gratis?
Îți cam place să te bagi așa... ca cămeșa-n kour.
Ți-am mai spus să-ți vezi de treaba ta...
3.1  RE: Unde dai și unde crapă... trimis de
(23 mai 2015, 18:24:07
Wrong, Stap.
Lasă-l pe sceleratul roșu în cea mai crâncenă nebăgare de seamă, ca să se înece în propriile zoaie și lături.
3.2  RE: Unde dai și unde crapă... trimis de
(23 mai 2015, 19:10:42
Mai izmana , ne-am cam plictisit de matali si personagiile tale grotesti si aiuritoare, carora le tot dai viata. Mey mascota smechera, tu , esti, ba stapler care e portavocea unui fel de "injiner" ratat care produce si el la "italia" , ba ejti fantomas , un altfel de sofer de tir care poarta in cabina lui instalatia proxi care il ajuta sa nu-l depisteze nimrni de unde posteaza. In editia de ieri ti-ai cam facut de cap ma corditule , ma taz izman de pamp a lache pe spatele unui inocent care a pus botul la manipularea ta ordinara. Mey izmana rurala si pitic cordit ce esti tu , pana cand o sa-ti tot acceptam urmele de laba de urs care le tot lasi pe unde te perinzi.
4.   Cornutule, trimis de
(23 mai 2015, 21:28:03
Ia nu te mai da huța de koaiele mele.Mai bine fugi și vezi cum trece trenul ,doar e specialitatea ta .Nu uita să-l iei și pe kangur cu tine să numere vagoanele.Sper să nu încurce numarul cu clasa.Iar tu jijele probează-ți un pic coarnele în fața locomotivei.
Uuuuuu!
Uuuuuu!
S-a dus naibii jijeluș cornățel.
5.   Comentariu trimis de
(24 mai 2015, 19:51:13
Păi să te bagi la Napoli să faci peşte fără să plătesti e un risc .A căutat-o cu lumânarea. Inutil să comentezi. Dumnezeu să o ierte(dacă există)...
5.1  RE: Comentariu trimis de
(24 mai 2015, 20:17:42
Pe kangur aș vrea să-l văd cum face pe cangurul prin Napoli.Dar de unde,el face pe fazanul prin tufișuri.
Înainte spuneam la unul mai tălâmb la minte „berbecule”.
Acum spun „cangurule”. Frumos etalon,ce ziceti ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei