Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mai 2015 - Anul XX, nr. 113 (5925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conferinţa „Tehnomus”

Medalie de aur pentru Institutul Universitar de Tehnologie din Lyon, din partea Universităţii din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) s-a desfăşurat, în perioada 8-9 mai, Conferinţa internaţională „Tehnomus”, ediţia cu numărul XVIII, eveniment de referinţă pentru cercetătorii din România, organizat la fiecare doi ani de Departamentul Mecanică şi Tehnologii de la Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management.

În cadrul festivităţii de deschidere a evenimentului, prorectorul Universităţii din Suceava prof. univ. dr. ing. Mihai Dimian a înmânat Medalia de aur - 50 de ani USV Institutului Universitar de Tehnologie din cadrul Universităţii „Claude Bernard” Lyon, Franţa. Medalia a fost acordată la propunerea Facultăţii de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management.

Decanul facultăţii, prof. univ. dr. ing. Romeo Ionescu, a menţionat că medalia jubiliară oferită de USV este o răsplată pentru colaborarea continuă şi rodnică dintre instituţia din Franţa şi facultatea suceveană, în special prin departamentul Génie Mécanique et Productique, colaborare care durează de peste 20 de ani.

De partea cealaltă, universitatea din Franţa a fost reprezentată de Michel Massenzio - directorul adjunct al Institutului Universitar de Tehnologie, Universitatea “Claude Bernard” Lyon, şi Edouard Anton, unul dintre cei care au pus bazele colaborării ce datează din 1992, acesta mărturisind că este încântat să primească medalia Universităţii din Suceava şi că îşi aduce aminte cu mare emoţie de venirea la Lyon a primilor studenţi şi cadre didactice de la Facultatea de Inginerie Mecanică. 

Printre ei se afla şi actualul decan al facultăţii, profesorul Romeo Ionescu, care a rămas un bun colaborator şi chiar prieten al institutului. Toţi membrii delegaţiei au afirmat că doresc ca această colaborare să continue în anii următori.

Universitatea “Claude Bernard” din Lyon este o instituţie de învăţământ superior foarte apreciată în Franţa, având parteneriate cu universităţi din cinci continente. Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management a participat împreună cu instituţia de învăţământ din Franţa la mai multe proiecte europene, cum ar fi Tempus, MIRA, Technical Office Management, Leonardo, Erasmus şi Erasmus +. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medalie de aur pentru Institutul Universitar de Tehnologie din Lyon, din partea Universităţii din Suceava.
 Vizualizări articol: 1301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medalie de aur pentru Institutul Universitar de Tehnologie din Lyon, din partea Universităţii din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Știucă umplută mănăstirește "Dumnezeul marilor si al oceanelor" a suflat har asupra promontoriului dintre cer si mare. Asa a aparut, nu dupa multa truda, manastirea asezata nefiresc pe un petic de pamant ce se pravaleste amenintator in valurile marii.Dupa ce treci de... Citeşte