Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mai 2015 - Anul XX, nr. 113 (5925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar pe rolul Tribunalului

Cum au ajuns să fie trimise în judecată de DIICOT două tinere de 19 ani, pentru un prejudiciu de 300 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două tinere în vârstă de 19 ani au ajuns să dea cu subsemnatul la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, după un furt de 300 de lei.

Cele două, Lenuţa Ionela Biciuşcă şi Daniela Timofte, ambele din Dumbrăveni, au fost trimise în judecată zilele trecute, dosarul fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Suceava.

Chiar dacă prejudiciul faptelor lor este unul nesemnificativ, infracţiunile pe care le-au comis intră în sfera celor cercetate de structurile de combatere a crimei organizate, astfel explicându-se motivul pentru care au ajuns inculpate într-un dosar al DIICOT.

 

Lenuţa şi Daniela, la bancomat

Faptele pentru care cele două tinere vor ajunge în fața judecătorului s-au petrecut în august 2013, când, arată anchetatorii, în timp ce Daniela Timofte stătea de „şase”, Lenuţa Ionela Biciuşcă a sustras din torpedoul unui autoturism cu numere de Iaşi, parcat în curtea unei case de pe raza satului Dumbrăveni, un portofel în care se afla un card.

Cele două, se mai arată în rechizitoriul procurorului de caz, s-au dus direct la bancomatul unei agenţii bancare de pe raza comunei, nu înainte de a-l întreba pe un consătean cum se foloseşte acel aparat. Iar în faţa ATM-ului, cel mai probabil cu codul PIN găsit tot în portofel, Lenuţa a făcut trei extrageri a câte 100 de lei fiecare, în timp ce Daniela „asigura paza”, după cum arată anchetatorii.

După ce-au fost identificate de poliţişti, cele două au fost puse sub acuzare: Lenuţa Ionela Biciuşcă pentru furt, acces ilegal la un sistem informatic şi efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, în timp ce Daniela Timofte, pentru complicitate la cele trei infracţiuni.

Păgubitul, din judeţul Iaşi, s-a constituit parte civilă în dosar cu suma de 500 de lei, din care 300 de lei reprezentând prejudiciul celor trei extrageri frauduloase de numerar efectuate, iar diferența de 200 de lei fiind suma de bani existentă în portofel la momentul furtului comis în august 2013.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum au ajuns să fie trimise în judecată de DIICOT două tinere de 19 ani, pentru un prejudiciu de 300 de lei.
 Vizualizări articol: 3064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cum au ajuns să fie trimise în judecată de DIICOT două tinere de 19 ani, pentru un prejudiciu de 300 de lei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Știucă umplută mănăstirește "Dumnezeul marilor si al oceanelor" a suflat har asupra promontoriului dintre cer si mare. Asa a aparut, nu dupa multa truda, manastirea asezata nefiresc pe un petic de pamant ce se pravaleste amenintator in valurile marii.Dupa ce treci de... Citeşte