Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mai 2015 - Anul XX, nr. 112 (5924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Ovidiu Donţu consideră că asupra sa a avut loc un atac mediatic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD de Suceava Ovidiu Donţu consideră că acuzaţiile care i-au fost aduse în urmă cu o săptămână, în legătură cu o eventuală şpagă primită, nu au fost altceva decât un atac mediatic asupra sa. Ovidiu Donţu, care este şi vicepreşedinte al Comisiei juridice din Senatul României, a declarat că a fost victima unui atac mediatic în condiţiile în care Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) nu a făcut public în mod oficial acuzaţiile care îi sunt aduse, el personal nu cunoaşte firma şi persoana de la care ar fi primit banii respectivi şi, mai mult, nu cunoaşte nimic despre licitaţia la care s-a făcut referire acum o săptămână. Din informaţiile prezentate la vremea respectivă, era vorba despre o şpagă de 20.000 de euro pentru a favoriza la o licitaţie o firmă din Botoşani controlată de Iulian Conţac, nepotul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani.

Ovidiu Donţu a subliniat că nimic din ceea ce s-a scris despre acest subiect nu este adevărat.

Donţu a precizat că a căutat pe Google informaţii legate de licitaţia respectivă, în condiţiile în care nu cunoştea nimic despre aceasta, adăugând că a trecut prin momente neplăcute, având în vedere că este cunoscut ca o persoană care nu recurge la practicile de care a fost acuzat.

El a arătat că, în tot acest caz, „asupra mea a avut loc un atac mediatic, nu al presei locale”, adăugând că în comunicatul oficial DNA nu s-a anunţat altceva decât percheziţii, pe site-ul unui ziar din Iaşi au apărut informaţii pe surse, fără a fi nimic oficial, cu toate acuzaţiile care îi erau aduse. „Apoi a început atacul mediatic, toate informaţiile respective fiind preluate de posturile de televiziune centrale şi, o parte din ele, de presa locală”, a declarat Donţu.

„Acţiunile DNA vizau Consiliul Judeţean, iar eu nu m-am implicat deloc în activitatea curentă a acestei instituţii. Şi asta pentru că prin munca pe care o desfăşor în Comisa Juridică, dar şi faptul că sunt un parlamentar activ, extrem de prezent în viaţa comunităţii pentru a dialoga cu cetăţenii, nu mai am timp decât pentru fişa postului pe care îl ocup”, a spus Ovidiu Donţu. Senatorul PSD de Suceava a ţinut să precizeze că un asemenea scandal a fost greu de gestionat în familie, în condiţiile în care copilul său a fost afectat de ceea ce s-a auzit despre el sau de faptul că este evitat de colegii de şcoală.

Nu în ultimul rând, senatorul sucevean a anunţat că vrea să-şi refacă demnitatea în instanţă, însă acest lucru se va întâmpla „la momentul potrivit”. El a subliniat faptul că în tot acest caz nu a fost acuzat de nici o instituţie şi nici nu a fost chemat la audieri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Donţu consideră că asupra sa a avut loc un atac mediatic.
 Vizualizări articol: 1955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.36/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.4 din 11 voturi
Ovidiu Donţu consideră că asupra sa a avut loc un atac mediatic1.4511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(19 mai 2015, 07:26:55
Toti politicienii acuzati de ceva, dar toti fara nici o exceptie pozeaza in cei mai seriosi si cei mai onesti oameni de pe pamant.
Nu zic ca dl.Dontu nu ar fi, dar realitatea zilnica ne arata de fapt adevarata fata a celor ajunsi in pozitii unde pot influenta acte decizionale si dat fiind faptul ca face parte dintr-un clasa politica spagara, chiar daca dansul n-o fi , tot este asimilat cu acestia.
Asa ca domnule Dontu, daca vrei sa demonstrezi ca esti o persoana onesta si serioasa, trebuie sa te rupi de ai tai Contaci, Mazarichi, Vanghelie, Nastase, etc, etc ,etc!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei