Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mai 2015 - Anul XX, nr. 112 (5924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări poliţie

Două tinere de 22 şi 35 de ani s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat băute la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două tinere în vârstă de 22, respectiv 35 de ani, fac parte dintre şoferii care s-au ales cu dosare penale la sfârşitul săptămânii trecute, cele două fiind prinse de poliţişti băute la volan.

Una dintre ele nu avea nici măcar permis de conducere, izbindu-se cu maşina în doi copaci şi apoi oprindu-se în şanţ.

 

Cu permisul anulat din 2009 şi alcoolemie de 0,63 la mie în aerul expirat

Duminică, la câteva minute după ora 2.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 că pe raza satului Bălineşti, comuna Grămeşti, se află un autoturism intrat în şanţ.

Echipajul de poliţie trimis la faţa locului a găsit în afara părţii carosabile un BMW 316, cu numere de Bulgaria, iar lângă maşină doi bărbaţi şi o femeie, aceasta din urmă fiind identificată în persoana unei tinere în vârstă de 35 de ani, Angelica D., din municipiul Rădăuţi.

Din verificări, s-a stabilit că tânăra respectivă a concurs BMW-ul implicat în evenimentul rutier pe o distanţă de aproximativ 3 kilometri, deplasându-se dinspre localitatea Bălineşti spre Zamostea, însă într-o curbă periculoasă a pierdut controlul autoturismului şi a ieşit în afara drumului, intrând într-un podeţ şi doi copaci aflaţi pe margine.

La faţa locului a intervenit şi un echipaj al ambulanţei, însă şoferiţa şi celelalte persoane din maşină au declarat că nu necesită îngrijiri medicale.

Poliţiştii au observat totuşi că Angelica D. este incoerentă în vorbire, motiv pentru care i-au cerut să sufle în alcooltest, aparatul indicând o alcoolemie de 0,63 la mie în aerul expirat.

Când au verificat şi baza de date au constatat că tânăra nu avea nici măcar permis de conducere, acesta fiindu-i anulat din decembrie 2009.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

 

Băută la volan, după ce a ieşit de la club

În aceeaşi noapte, în jurul orei 4.00, a fost oprit în trafic, pe strada Universităţii din municipiul Suceava, un autoturism marca Rover, la volanul căruia se afla o tânără în vârstă de 22 de ani, Georgeta B., din oraşul Vicovu de Sus, care tocmai se întorcea de la un club.

Aceasta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, alcooltestul poliţiştilor indicând o alcoolemie de 0,56 la mie în aerul expirat.

„În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a precizat subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două tinere de 22 şi 35 de ani s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat băute la volan.
 Vizualizări articol: 2927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Două tinere de 22 şi 35 de ani s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat băute la volan5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BINE, FETELE!! trimis de
(18 mai 2015, 14:26:34
Pe vremea mea, fetele gateau ca mama... acum, beau ca tatalaughing)
2.   Bravooo.....bosss!!! trimis de
(20 mai 2015, 19:10:09
ha ha ha ha ha ha ha .......le place taria la fete.....ha ha ha

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei